Съдебен контрол има и няма нарушаване на конституционните права. Няма

...
Съдебен контрол има и няма нарушаване на конституционните права. Няма
Коментари Харесай

Цветанов обвини президента в лъжа


Съдебен надзор има и няма нарушение на конституционните права. Няма нарушение на изборни права. Това съобщи изрично Цветан Цветанов в утринния блок на Нова тв, разяснявайки измененията в Изборния кодекс.

По думите му България е приела пропорционалната система. В 10 страни в Европа има затворени преференциални системи, сподели той.

За първи път президентът изпада в обстановка да декларира неистина. Съдебният надзор остава, даже става по-достъпен за жителите. Вече се вкарва като опция да има тричленен състав, който да събира доказателствата по обещано обжалване на ЦИК”, съобщи Цветанов.

Няма договорка сред ГЕРБ и Движение за права и свободи, изрично съобщи той. Това, което ние вършим, е да можем да работим и да одобряваме закони за по - положителните политики, които да води държавното управление, сподели ръководителят на ПГ на ГЕРБ.

Той даде образец със закона за обществената помощ, който стартира да се гледа през вчерашния ден.

Цветанов напомни последното съвещание КСНС и взетото решение за закона за вероизповеданията.

По думите му първичният вид на закона е обвързван с това да се ограничи напълно външното финансиране завероизповеданията, само че е имало противоречие на правосланата черква да се лимитират даренията.

Ние ще подкрепим този законопроект. Мотивите ни за приемане на закона са само да ограничим външното финансиране. Сигурни сме, че ще бъде съществена опорна точка на Българска социалистическа партия, разяснява Цветан Цветанов.

Той съобщи още, че ГЕРБ отстоява правилата да бъде благонадежден сътрудник на НАТО. За мен по-важна беше визитата на Столтенберг в България. Сигурността на всички места по света коства пари, уточни Цветанов.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР