Съдебен иск на стойност 300 000 лв. е внесъл адвокатът

...
Съдебен иск на стойност 300 000 лв. е внесъл адвокатът
Коментари Харесай

Съдебен иск за 300 000 лв. обезщетение внесе едно семействата с разменените бебета

Съдебен иск на стойност 300 000 лева е внесъл юристът на едно от фамилиите с разменените бебета в " Шейново ". Искът е импортиран в Софийския градски съд. На инцидентен принцип делото ще бъде разпределено на съдия-докладчик.

Родителите на другото бебе към този момент желаеха 300 000 лева от болничното заведение поради нанесени морални вреди. Адвокатът им, който внесе иск в болничното заведение обаче, към момента не е входирал документите в съда.

Преди дни стана ясно, че по този начин или другояче сагата с разменените бебета се придвижва в съда, защото юристите на двете фамилии не съумяха да договорят размера на компенсацията.

Пред Българска национална телевизия юристът Стоян Стойков разяснява, че компенсацията е прекомерно високо за болничното заведение и по тази причина оттова избират въпросът да се реши по правосъден път:

" Болницата по никакъв метод не се ангажира с всичко това, което анонсираха, че ще платят непринудено сума. От " Шейново " споделят, че е прекалено високо компенсацията, само че никой от тях не е споделил какво е действителното съгласно тях обезщетение ", сподели Стойков.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР