Съдбоносната реч на Карлес Пучдемон за бъдещето на Каталония бе

...
Съдбоносната реч на Карлес Пучдемон за бъдещето на Каталония бе
Коментари Харесай

НА ЖИВО от каталонския парламент! Цял свят следи думите на Пучдемон със затаен дъх!

Съдбоносната тирада на Карлес Пучдемон за бъдещето на Каталония бе отсрочена с час, само че преди минути той дойде в Народното събрание.

Ръководителят на каталонското държавно управление влезе в залата, изглеждайки много спокоен и седна на първия ред от трибунките, до момента в който целия свят следи със спотаен дух дали Каталония ще разгласи самостоятелност.



Карлес Пучдемон излезе на трибуната на Народното събрание и поздрави всички събрали се в залата като сподели, че е тук, с цел да очертае последствията от референдума за самостоятелност.


" Аз не възнамерявам никаква опасност, никакви обиди. Ние сме виновни за това, което се случи. Трябва да премахнем ескалацията на напрежението, а не да я храним повече. Ние всички сме част от една и съща общественост и би трябвало да вървим дружно. Никога няма да се съгласим с всичко, само че неведнъж доказахме, че единственият метод да продължим напред е с демокрацията и мира. Това изисква разговор ", по този начин той стартира речта си, която бе посрещната с овации.





Превод и редакция: БЛИЦ



ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР