Съдбоносен ден – време за завършване на един етап и

...
Съдбоносен ден – време за завършване на един етап и
Коментари Харесай

ЗВЕЗДИТЕ ГОВОРЯТ: Денят е съдбоносен - случайна среща може да промени живота ви

Съдбоносен ден – време за довеждане докрай на един стадий и започване на нов. Могат да станат събития, които да дефинират по-нататъшната ви орис, само че подтик дават точно връзките. Случайно запознанство, необяснима благосклонност, подписана договорка могат съществено да трансформират живота ви. И освен персоналния. Обръщайте внимание на всички дреболии, да не се подценяват знаменията. Това е хороскопът на астроложката Ивелина Пенчева за през днешния ден.

“Денят е добър за тези, които са осъзнали своето предопределение в живота, своята неповторимост и неповторими качества. Време за откровения и събуждане на качествата. Бъдете мъдри, скромни, реалисти, поредни в делата и постъпките си и подготвени всеки миг да преоцените обстановката и бързо да реагирате “, показва тя.
свързани новини5137на 29.11.20211724на 28.11.2021
“Ден за уважение към дамите и майките, в който мъжете би трябвало да проявят почитание и респект към тях, би трябвало да се доверяват повече на женската вътрешен глас, да се вслушват повече в женското мнение. Спорове с жена в този ден би трябвало да се заобикалят “, поучава гадателката.

“Денят е отдаден на естествените стихии. Ден за единство на човек с Природата. Добре е да се прекара известно време измежду нея и да се заредите с сила. Ден за откровения и събуждане на невероятни качества “, споделя още астроложката.

“Освобождавайте се от всичко излишно, от остарели канони и правила. Препоръчва се влажно разчистване на дома, изкъпване. Добре е да се подготвят медикаменти и билкови настойки. Да се заобикаля тежката работа. Не би трябвало да се напрягате, да вдигате тежко. В този ден работата би трябвало да носи наслада другояче по-добре се откажете от нея. Да не се правят никакви финансови интервенции “, приключва Ивелина Пенчева.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР