Съдбата на всеки е предопределена. Разберете повече за себе си

...
Съдбата на всеки е предопределена. Разберете повече за себе си
Коментари Харесай

Разберете съдбата си с точност до 97% с този уникален хороскоп

Съдбата на всеки е предопределена. Разберете повече за себе си от този неповторим хороскоп от отдалечен Тибет.

Този тибетски хороскоп е невероятна комбинация от гадателство, нумерология и астрология. Прогнозите, формирани от тибетски монаси преди стотици години, дават отговор на въпроси, с кого да дружите, от кого да се страхувате, на кои черти от характера да обърнете особено внимание …

Светъл въздушен дракон

Година на раждане: 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000

Хората, родени през тези години са с доста неразбираем и спорен темперамент. Във всеки един миг могат да се трансфорат от добра самодива в зло страшилище. Като предписание, те не живеят, а хвърчат в облаците, мечтаейки и гледайки на простосмъртните от високо. Те нормално не виждат компликациите в живота – просто защото не се сблъскват с тях. Така се получава, че всички техни проблеми ги взема решение някой различен вместо тях (родители, брачен партньор или деца). Хората от този знак са детски, доста чувствителни и раними. Те са открити и общителни, обичат веселието и безгрижния живот. Нужно е да обръщат повече внимание на възприятията и потребностите на другите.

С кого да бъдат другари: Черния бизон
От кого да се боят: Пазителя на огъня.
Успешни цифри – 3, 15, 27.
Време на подем – Февруари.

Кобра

Година на раждане: 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001

Хората, родени под този знак са родени оратори, философи и педагози. Всеки, който изискат, ще слагат на правилния път, ще му подскажат какво да прави и по какъв начин да живее. Обичат да дават мъдри препоръки (в реалност по този начин те наподобяват в очите на другите доста умни). Те са грижовни и малко разточителни, постоянно се опитват да оказват помощ на другите, тъй че от време на време не помнят за себе си. Любвеобилни, употребяват се с триумф сред противоположния пол. Кобрите би трябвало да мислят повече за личния си живот, а не да потъват напълно в съчувствие за другите.

С кого да бъдат другари: с Горещото слънце
От кого да се боят: Светлия въздушен дракон
Успешни цифри – 1, 13, 25.
Време за подем – месец Юни.

Пазителят на огъня

Година на раждане: 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002

Пазителите на огъня са бранителите на дома, носещи ни светлина и наслада. Според този тибетски хороскоп, хората от този знак са със мощно развита вътрешен глас, която им разрешава да съгласуват гласът на разсъдъка с апела на сърцето. Те са постоянно доста добре признати в компанията на приятелите си, само че все пак Пазителите на огъня
не могат да се отърват от възприятието на самотност. Хората от този вид са извънредно почтени и почтени. Моралът за тях постоянно е преди всичко. Те са малко по-високомерни, затворени и консервативни. Няма да им навреди да бъдат леко по-отворени и снизходителни.

С кого да бъдат другари: с Монахът
От кого да се боят: Светлия въздушен дракон
Успешни цифри – 4, 16, 28.
Време за подем – месец Януари.

Източник на чистата вода

Година на раждане: 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003

Източникът на чистата вода е извор на благотворителност, добрина и позитивна сила. За хората от този знак, съгласно нашия тибетски хороскоп, са чужди жестокостта, несправедливостта и меркантилността. Те носят хубави вести и позитивни страсти, ценят приятелските връзки, считат че измяната е неприемливо. Източникът на чистата вода може единствено да ви посъветва да се вслушате в интуицията си – тя ще ви помогне в избора на витален път.

С кого да бъдат другари: с Нефритената колона
От кого да се боят: Кожената гривна
Успешни цифри – 5, 17, 29.
Време на подем – месец Май.

Нефритена колона

Година на раждане: 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004

Хората от този знак не обичат тълпата и всеобщите събирания. Те не толерират насилието и нарушаването на личното пространство, избират тишината и самотата. През живота си са доста дейни, имат брилянтен разум и са в непрекъснато търсене на истината, което постоянно уморява другите. В обществото, те основават усещане на студени и властни аристократи. Тибетският хороскоп поучава хората, родени в тези години, да обръщат повече внимание на заобикалящите ги и да се научат да демонстрират еластичност и прозорливост.

С кого да бъдат другари: с Металният гонг
От кого да се боят: Черния бивол
Успешни цифри – 6, 18, 30.
Време за подем – месец Ноември.

Метален гонг

Година на раждане: 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005

Хората от този знак са безусловно доблестни рицари – те са същински, благородни и великодушни. Много са самокритични и чувствителни. Те считат за неизбежни всички обрати на живота, пробват се да не демонстрират на другите своите лоши качества, в доста неща се лимитират, пробвайки се да устоят на изкушението. Те избират да живеят
за някого и поради някого. Хората от този знак би трябвало по-често да се отхвърлят от конкуренцията за високите идеали и да създадат отмора, с цел да се насладят тук и в този момент на действителния живот.

Приятелство: с Нефритената колона
От кого да се боят: Езерната костенурка
Успешни цифри – 7, 19, 31.
Време за подем – месец Септември.

Езерна костенурка

Година на раждане: 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006

Хората от този знак, съгласно изложби тибетски хороскоп, сами дефинират ориста си, създавайки удобни условия за реализация на замисленото. Езерните костенурки са нежни и лоялни, за тях са непознати интригите и хитруванията. Въпреки това, те не трябва да не помнят, че хората към тях не са толкоз благи и неподправени.

С кого да бъдат другари: с Пазителя на огъня
От кого да се боят: Металният гонг.
Успешни цифри – 8, 20, 30.
Време за подем – месец Април.

Кожена гривна

Година на раждане: 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007

Хората родени в тези години се увличат от мистерията и се интересуват от секрети. При тях периоди на усамотение, изолираност и податливост към мрачни размишления се редуват с интервали на дейна словоохотливост. Заради страха от самотата, хората родени под знака на Кожената гривна непрекъснато се движат напред във живота, търсейки нови другари. Маската на дръзка съблазнителка или на Дон Жуан, постоянно крие под себе си вътрешни комплекси и несигурност. Хората от този знак презират експанзията и споровете, само че макар своята самостоятелност, остават емоционално свързани с най-близките си хора.

С кого да бъдат другари: с Горещото слънце
От кого да боят: Монаха
Успешни цифри – 9, 21, 23.
Време за подем – месец Март.

Черен бивол

Година на раждане: 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008

Черният бивол работи неотклонно, в никакъв случай не минава по заобиколни пътища, избира незабавно всичко да изясни, с цел да се избегнат неприятни обстановки. Хората от този знак са мощни и уверени в своята неуязвимост, а това притегля другите. Точният тибетски хороскоп поучава представителите на този знак да са деликатни към враговете си. Те не трябва да бъдат подценявани и е допустимо от време на време да бъдат доста рискови.

С кого да бъдат другари: със Светлия въздушен дракон
От кого да се боят: Кобра
Успешни цифри – 10, 22, 29.
Време за подем – месец Юли.

Новолуние

Година на раждане: 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009

Под знака на Новата луна се раждат мечтатели, чувствителни и нежни души, само че те могат да се потвърдят като активни в делата си и буйни в любовта. Новолунията са доста променливи, капризни и ревностни – това създава много проблеми. За хората от знака на Новолунието е целесъобразно да се научат да управляват личните си
емоции и промени в настроението, по този начин ще бъде по-лесно и по-приятно да се поддържа връзка с тях.

С кого да бъдат другари: със Светлия въздушен дракон.
От кого да се боят: Нефритената колона.
Успешни цифри – 11, 23, 31.
Време за подем – месец Август.

Горещото слънце

Година на раждане: 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010

Хората от този знак са цялостни с жизнеспособност и оптимизъм. Те са същински другари, помощници и на тях може спокойно да се разчита във всяка обстановка. Повечето хора от този знак се опасяват от загуба на свободата. Всяка комплицирана обстановка вземат решение с изумителна експедитивност и невероятна полза за себе си. С всяка година хората от този знак стават по-спокойни, жизнерадстни и по-малко безразсъдни. Според нашия тибетски хороскоп, в случай че не желаят да изгубят усета си към живота, би трябвало да се опитат да запазят в себе си палавото пламъче.

С кого да бъдат другари: с Кожената гривна
От кого да се боят: Пазителя на огъня.
Успешни цифри – 12, 24, 26.
Време за подем – месец Октомври.

Монах

Година на раждане: 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011

Хората от този знак са доста солидни натури. Те не могат да бъдат отклонени от техния един път определен път. Въпреки това, те са радостни и разговорлив, имат живо въображение, обичат да дебатират и да спорят. Монасите ценят в хората добротата, откритостта, спонтанността, лекотата на другарство. В любовта хората от този знак са предани и непрекъснати, не са способни на измама и изменничество. За да избегнат спорове, монасите би трябвало да бъдат снизходителни към другите, като имат поради, че не всеки може да се отнася мъдро към живота.

С кого да бъдат другари: с Пазителя на огъня
От кого да се боят: източникът на чистата вода
Щастливи цифри – 11, 23, 28.
Време за подем – месец Декември.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР