Съдбата на човек и кармата зависят от годината на раждане

...
Съдбата на човек и кармата зависят от годината на раждане
Коментари Харесай

Съдбата на човек според тибетския хороскоп и числата Мева

Съдбата на човек и кармата зависят от годината на раждане съгласно тибетския хороскоп. Всяка рождена година има число, което разпознава характерностите на индивида, който е роден през тази съответна година. Вижте какво споделя тибетският хороскоп за вас.

Важна в тибетския хороскоп е годината на раждане. Числата се асоциират с избран цвят и детайл. Число 1 – бяло и желязо, число 2 – черно и вода, число 3 – индиго и вода, число 4 – зелено и дърво, число 5 – жълто и земя, число 6 – бяло и желязо, число 7 – алено и желязо, число 8 – бяло и желязо и число 9 – кафяво и огън. Така че просто погледнете идната таблица, с цел да разберете кое е вашето число Мева.

Мева число 1

Негативното мислене доминира при хората с Мева число 1. Те са упорити хора, само че са открити и другарски настроени. Романтичната им душа мъчно понася болежка и страдалчество, което може да докара до алкохолна или наркотична взаимозависимост. Могат да зародят проблеми с бъбреците, пикочните пътища и репродуктивното здраве.

Мева число 2

Това са другарски настроени хора, без експанзия. Тези хора обичат да се грижат за другите, само че не са родени водачи. Според тибетския хороскоп те реализират най-големите житейски достижения на четиридесетгодишна възраст. В любовта те са склонни да се управляват от страстите, а не от разсъдъка. Тъй като обичат сладкото, могат да страдат от наднормено тегло и затлъстяване. Слабото им място е гръбначният дирек и червата.

Мева число 3

Тройките са индивидуалисти, които ценят своята самостоятелност на първо място. Те могат да бъдат много упорити. Успешни години сред 34 и 38 години. Те елементарно изкарват пари и също толкоз елементарно ги харчат. Те са склонни към зависимости и би трябвало да се грижат добре за краката си.

Мева число 4

Хората с Мева число 4 като цяло имат позитивно отношение към живота, само че с дружелюбието им постоянно се злоупотребява. Ето за какво те постоянно са прочувствено засегнати и избират да повдигнат непробиваема стена към себе си. Те не са родени оратори, само че могат да забавляват другите. Те могат да страдат от проблеми със ставите и респираторни болести.

Мева число 5

Черно или бяло. За петиците няма нищо друго. Хората или ги обичат, или ги ненавиждат. Прави са и не желаят да убеждават никого в противоположното. Те са мощни персони с потребност от доминация във взаимоотношенията. Трябва да внимават за проблеми с налягането и рак.

Мева число 6

Отборни играчи с отлична вътрешен глас и лидерски умения. Много са амбициозни, само че се опасяват от неуспех. Те имат типична податливост към перфекционизъм. Държат страстите си под надзор, тъй че може да страдат от главоболие или сърдечни проблеми.

Мева число 7

Тези хора са положителни оратори. За да стигнат до върха, имат потребност от помощта на другите. Самите те нямат задоволително сила и решителност за това. В любовта те са предани и любящи сътрудници, на които постоянно може да се разчита.

Мева число 8

Вижте още: Отървете се от отрицателната сила в дома!

Да трансформират мнението си? Това е немислимо за хората с Мева число 8. Те са упорити, най-вече консервативни. От друга страна, те работят като тихи и мирни хора. Психически те са доста мощни и постоянно имат положително здраве до дълбока напреднала възраст.

Мева число 9

Деветките са чувствителни и деликатни, даже филм или книга могат да ги разплачат. За страдание тази линия от време на време е пагубна за тях, тъй като страстите имат преимущество пред разсъдъка им. Хората с Мева число 9 са идеалисти, мечтатели и романтици. Може да имат проблеми със сърцето или съня.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР