Съдбата на Антоан Гризман продължава да е водеща тема, както

...
Съдбата на Антоан Гризман продължава да е водеща тема, както
Коментари Харесай

Марсело Биелса води Антоан Гризман в заклетия враг на бившия му клуб

Съдбата на Антоан Гризман продължава да е водеща тематика, както в Испания, по този начин и във Франция, тъй като един от най-резултатните нападатели за „ петлите “ продължава да губи форма в Атлетико Мадрид. Вестник AS в това време твърди, че Марсело Биелса е подготвен да му помогне, като го вземе със себе си в Атлетик Билбао.

За да се стигне до там обаче е нужно да се случат серия от събития. Първо Иняки Арекабалета би трябвало да завоюва президентските избори в Билбао, а по-късно да назначи Биелса отпред на отбора, както е заречен. След това Барселона би трябвало да склони да продаде Гризман на Атлетик, като го върне от двугодишния му наем в Атлетико Мадрид. Там французинът е подписал контракт, че, в случай че изиграе най-малко половината от мачовете за „ дюшекчиите “ в границите на двете акции, ще бъде задействана уговорка, която ще го остави за непрекъснато в Мадрид против €40 млн.

Доминото към този момент наподобява много дълго, само че по никакъв начин не е невероятно, тъй като „ Гризу “ изгуби доверието на Диего Симеоне в края на предишния сезон. Той бележи рядко и играе все по-дълбока роля, макар предишното си на отличен голмайстор.

В случай, че парченцата от пъзела се подредят, както написа AS, Антоан Гризман ще се озове в най-големия районен противник на първия му клуб в Испания - Реал Сосиедад. Именно там той построи името си, с цел да се трансформира след това в звезда от международна големина.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР