Съдбата често ни поднася ситуации, в които трябва да вземем

...
Съдбата често ни поднася ситуации, в които трябва да вземем
Коментари Харесай

Как се гадае с махало?

Съдбата постоянно ни сервира обстановки, в които би трябвало да вземем решение допустимо най-бързо. Понякога е мъчно човек да направи избор и с цел да излезе от дадена обстановка, той би трябвало да знае кой път да поеме.

Помощник по този въпрос може да бъде махало, което е предопределено за гадаене. Не е мъчно да се направи, защото това магическо устройство е направено от тънка нишка и дребна тежест под формата на пръстен или игла.

За какво се употребява махалото?

Гадаенето с махало се практикува от всевъзможни гадатели за бърза диагностика на болести, увреждания от зли очи, както и за бързи отговори на въпроси. Един елементарен инструмент в техните опитни ръце се трансформира в същинска вълшебна пръчка, способна да отговори на всички въпроси.

Махалата са елементарни, само че колкото по-мощен е гадателят, толкоз по-необичайни са неговите принадлежности. Те могат да бъдат направени от благородни метали и камъни, могат да употребяват редки дървесни типове и изцяло неидентифицирани материали, за произхода на които знае единствено той.

Според разпоредбите всички принадлежности за гадаене би трябвало да се държат в кутия или в специфична торба, настрана един от различен. Това се отнася и за домашно махало, направено от най-простите материали. Забранено е да давате магическите си атрибути в неверни ръце.

Махалото оказва помощ да се оправим със себе си, с вътрешните усеща и спорове. Не е належащо да чакате рискова обстановка, можете да употребявате този вид гадаене, с цел да получите отговори на елементарни ежедневни въпроси.

Как се употребява махало?

 Махало

Преди да употребявате махалото за гадаене, би трябвало да се извършите с позитивни страсти, първо да се изчистите от отрицателните.

За да извършите това, можете да си визиите огромна топка, в която ще бъдат скрити всички отрицателни мисли и усеща. След като топката е изцяло напълнена, въображаемо я вдигнете в небето и наблюдавайте по какъв начин тя се отдалечава от земята, като първо се трансформира в дребна черна точка, а по-късно изцяло изчезва.

Тогава си представете по какъв начин снежнобял лъч на добрина, топлота и грижа се спуска от ясно синьо небе. Застанете под този лъч и се изпълнете с неговата топлота и категоричност. Щом човек почувства успокоение в душата си, той може да стартира да предсказва.

Необходимо е да употребявате вярно махалото за гадаене:

- подгответе поле с отговори;

- попитайте махалото за готовността му за комуникация;

- дръжте го единствено за ръба на веригата или конеца;

- не докосвайте тежестта;

- не докосвайте повърхността на предсказващото поле с тежестта;

- премахнете всичко излишно, което може да попречи на безпрепятственото движение;

- задавайте действителни и правилни въпроси.

Подготовката на полето за отговори е задоволително лесна. За това е подобаваща всяка гладка повърхнина - от елементарна хартия, до по-благородни и скъпи материали. В полето за предсказание се изписват две думи: „ Да “ от дясната страна и „ Не “ отляво.

Преди да зададете въпрос, би трябвало да затоплите вълшебния инструмент в дланите си. По този метод силата на обекта взаимодейства с човек. Веднага щом обектът реагира с взаимна топлота и също стартира да затопля индивида, това значи, че е било допустимо да го настроите. Ако би трябвало да гадаете за някой различен, тогава махалото се „ нагрява “ от този, за който гадаят, и по-късно го трансферира на притежателя.

 Гадаене с махало

Трябва да държите верижката или конеца с палец и показалец и да наблюдавате в каква посока се движи махалото. Ако нищо не се случи, би трябвало да формулирате въпроса по друг метод. Твърде доста клатене значи, че отговорът е безапелационен и не може да бъде изменен. Но що се отнася до въртенето в кръг, тогава би трябвало да знаете, че въртенето по посока на часовниковата стрелка значи позитивен отговор, назад - негативен.

Трябва да се помни, че отговорите с въртящо се махало могат да се трансформират и поправят според от събитията и държанието на гадателя. В този случай нежеланият отговор може да бъде изменен посредством смяна на тактиката на държание. Основното нещо е да не бързате, да не сте нервни или раздразнени. Ако не можете да се справите с вълнението, тогава е по-добре да поверите гадаенето на различен човек. След края на сесията на махалото би трябвало да бъде благодарено със лични думи.

За да станете вещател и да помогнете на други хора, би трябвало:

- да изхвърлете вечно алкохола и тютюна;

- да гладувате редовно;

- да можете да освободите мозъка си от отрицателни мисли;

- да се научите да си контролирате емоциите;

- в никакъв случай да не лъжете: в случай че махалото откаже да работи, тогава непосредствено кажете на клиента за това;

- не осъждайте хората, отнасяйте се към всички с толерантност;

- не допускайте проблемите на други хора в себе си, само че в това време можете да подкрепяте.

На пръв взор наподобява, че това са лесни точки за следване, само че без да ги овладеете, не можете да съветвате други хора. В противоположен случай магическите сили ще бъдат подвеждащи или даже ще навредят.

Всеки има право да се показва посредством обличане, държание или ексцентричен диалог. Всеки има право на свои странности, занимания, желания и вярвания. Приемайки цялата човешка същина, гадателят се отваря, с цел да бъде изпълнен с невероятни качества. Висшите сили демонстрират на подобен човек своята отзивчивост и отбрана от неприятности. Всички принадлежности, в това число махалото за гадаене, са прецизни и послушни в ръцете на подобен човек.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР