Съдът във Видин остави за постоянно в ареста трите момчета,

...
Съдът във Видин остави за постоянно в ареста трите момчета,
Коментари Харесай

Съдът остави в ареста децата, убили мъж за половин шише ракия

Съдът във Видин остави за непрекъснато в ареста трите момчета, арестувани за жестокото ликвидиране на 59-годишен мъж в Гъмзово. До съдбовния побой над жертвата се стигна поради половин бутилка с ракия.

В правосъдната зала децата на 15, 16 и 17 години влязоха, като резервираха безмълвие. Съдебното съвещание беше закрито и вътре бяха позволени само техните близки.

Съдебният състав одобри доводите на обвиняването за съществуване на обосновано съмнение за авторството на незаконното действие от страна на обвинените. Отчетена е тежестта и характерът на осъщественото закононарушение – малолетните лица умъртвили неоснователно с ръце и крайници възрастният мъж. Взети са поради данните, получени от свидетелските показания, по отношение на отправяни от тях предизвестия за разпра. Съществува действителна заплаха А.К., Н.Г. и К.С. да се укрият или да извършат закононарушение.

С тези претекстове окръжния съд във Видин взе ограничения за неотклонение непрекъснато задържане под стража по отношение на тримата обвинени. Определението на съда може да бъде обжалвано пред Софийския апелативен съд.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР