Съдът в руския град Краснодар глоби 21-годишно момиче с 30 000

...
Съдът в руския град Краснодар глоби 21-годишно момиче с 30 000
Коментари Харесай

„Сексът е готин, но смъртта на путин е още по-“. Глобиха 21-годишна рускиня за „дискредитация на армията“

Съдът в съветския град Краснодар санкции 21-годишно момиче с 30 000 рубли (около 300 евро по днешния курс) по наказателния член за „ дискредитация на армията “, заяви опозиционното издание „ Медиазона “ (регистрирано в Русия като „ задграничен сътрудник “, б.р.).

Нищо ново под кремълското слънце, биха споделили някои. Случаят обаче е по-любопитен, тъй като става дума за фотоси, едната от които много провокативна, въпреки и единствено във устен смисъл.

Полицията арестувала младата Александра Слободчикова и я изправила пред съда. Там, в материалите по делото, й посочили 5 скрийшота от личната й страница в Инстаграм. Сред тях – фотография на дамска чанта с надпис „ Не на войната “, фотография на махленски графит със същото страховито наличие, фотография на стикер с думата „ Мир “ и… фотография на друга дамска чанта с надпис „ Sex is cool but putin`s death better “. (Сексът е готин, само че гибелта на путин е още по-).

Това обаче не е първото провинение на свободолюбивата Слободчикова. Наскоро тя била санкционирана с 200 хиляди рубли (200 евро) и по члена за „ гей-пропагандата “. Повод за санкцията станала нейна татуировка, която съставлява рисунка на куче, заметнато с шал с цветовете на дъгата. А над рисунката – надпис: „ Куче гей “. Полицаят, който я арестувал, обяснил пред съда, че е разкрил татуировката й, до момента в който правел „ мониторинг на обществените мрежи “.

„ Не мога да знам по какъв начин тъкмо са ме разкрили и за какво са се заинтересували от мен, само че мисля, че някой е написал донос, виждайки страницата ми. Тя е открита и е цялостна с сходни изявления, които надали ще се харесат на всеки “, съобщи Александра Слободчикова пред телеграм-канала SOTAvision.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР