Съдът в град Краснодар осъди руски гражданин на 12 години

...
Съдът в град Краснодар осъди руски гражданин на 12 години
Коментари Харесай

В Русия дадоха 12 години затвор за държавна измяна

Съдът в град Краснодар осъди съветски жител на 12 години заъвор при строг режим за държавна измяна в интерес на Украйна. Това оповестиха за ТАСС от Центъра за връзки с обществеността (ЦВО) на ФСБ.

" Присъдата на Краснодарския регионален съд против жителя на Руската федерация Артур Генадиевич Катричко, роден през 1988 година, наказан на 12 години отнемане от независимост в затвот при непоколебим режим за осъществяване на закононарушение по член 275 от Наказателния кодекс на Руската федерация ( държавна измяна) ", означават във ФСБ. Според разузнаването руснакът е работил в интерес на Украйна.

" Той е открил контакт с представители на Службата за сигурност на Украйна и по тяхно напътствие е получил и предал в чужбина информация, станала му известна в рамките на служебната му активност ", споделиха от ФСБ. Тази информация може да бъде употребена против сигурността на Руската федерация.

От известието не ставаясно какво е работил наказаният жител и каква информация е предал, нито по какъв начин е бил хванат.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР