Съдът в Букурещ отхвърли жалбата на Андрю Тейт срещу 30-дневното

...
Съдът в Букурещ отхвърли жалбата на Андрю Тейт срещу 30-дневното
Коментари Харесай

Отхвърлиха жалбата на британския инфлуенсър срещу задържането му в Румъния

Съдът в Букурещ отхвърли жалбата на Андрю Тейт против 30-дневното удължение на престоя му в затвор в Румъния по съмнение в обезчестяване и трафик на хора, оповестява SkyNews.

Говорител на английския инфлуенсър, който назовава себе си " крал на токсичната неустрашимост ", представен от телевизионния канал, съобщи, че фамилията е " разочаровано " и че правният му екип " ще апелира решението в границите на идващите 48 часа ".

На 21 февруари арбитър от съда в Букурещ разпореди удължение на периода на задържане с 30 дни за 36-годишния английски инфлуенсър и неговия брат Тристан Тейт. Това беше третият път, в който съдът изиска спомагателни 30 дни задържане за братята Тейт, които в началото бяха арестувани за 24 часа на 29 декември предходната година. В правосъден документ, оповестен през януари, удължаването на присъдата се обосновава с риска братята да избягат.

Изслушването на Тристан Тейт е планувано за тази сряда.

Според правосъдна заповед, двойката е задържана в Румъния по съмнение, че е управлявала мрежа за трафик на хора и е разследвана за две изнасилвания. Властите настояват, че двамата са предиздвикали жертвите да " имат вяра, че имат намерение да сключат брак/съжителство ", до момента в който са отвеждали жертвите в Румъния и по-късно са ги експлоатирали полово с физическо принуждение и насила.

Според известията един от обвинените е изнасилил една от жертвите в два обособени случая през март 2022 година Най-малко 6 жертви са " полово експлоатирани от проведената незаконна група ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР