Съдът призна 60-годишната Ирина Цибанева за виновна в оскверняване на

...
Съдът призна 60-годишната Ирина Цибанева за виновна в оскверняване на
Коментари Харесай

Вземете го със себе си: .Арестуваха рускиня, оставила бележка на гроба на родителите на Путин

Съдът призна 60-годишната Ирина Цибанева за отговорна в опозоряване на погребални места, стимулирано от политическа ненавист. Адвокатът ѝ сподели, че тя не се е признала за отговорна, защото не е осквернила гроба физически и не е търсила гласност за действието си. 

Бележката, която Цибанева оставила на охранявания гроб в навечерието на рождения ден на Путин през октомври, гласи: " Родители на фанатик, вземете го със себе си. Той предизвиква толкоз доста болежка и проблеми. Целият свят се моли за гибелта му. Смърт за Путин. Отгледахте урод и палач ".

Откакто Путин изпрати войски в Украйна през февруари 2022 година, държавното управление стартира да репресира несъгласните с него по метод, невъобразим от времето на Съветския съюз. В различен случай съветска държавна организация добави артиста Артур Смолянинов и някогашния консултант на украинския президент Олексий Арестович към листата с " екстремисти и терористи ", напомня Българска телеграфна агенция. 

В изявление за европейското издание на самостоятелния съветски вестник " Новая Газета ", оповестено през януари, Смолянинов сподели, че хипотетично би взел участие във военни дейности единствено на страната на Украйна. Олексий Арестович пък подаде оставка, откакто съобщи в интернет, че съветската ракета, предизвикала гибелта на 45 души в град Днепър, е попаднала в жилищна постройка вследствие на дейностите на украинската противовъздушна защита.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР