Съдът постанови, че шофьорът, убил 2-годишно дете, остава на свобода.

...
Съдът постанови, че шофьорът, убил 2-годишно дете, остава на свобода.
Коментари Харесай

72-годишният шофьор, прегазил дете в Анево, остава на свобода

Съдът постанови, че водачът, умъртвил 2-годишно дете, остава на независимост. Магистратите постановиха мярка „ Подписка”, а претекстовете са чисто правосъдно минало и неналичието на заплаха от укриване, оповестяват от Нова телевизия. Адвокатът на водача ще изиска нова експертиза, тъй като съществуването на марихуана в кръвта се дължала на банкет на медикаменти. Извършителят съобщи, че доста съжалява.

Жителите на карловското село Aнево излязоха на митинг пред Съдебната палата в Пловдив. Причината за недоволството им е освобождението от ареста на водача, който преди седмица блъсна и умъртви 2-годишно дете на подбалканския път. Пробата за опиати, направена на 72-годишния водач след случая, сподели съществуване на марихуана в кръвта му.
Ивелина и Станимир Станеви са родители на починалото дете. Те желаят мярката на водача да бъде изменена в „ задържане под стража”. Майката споделя, че видимостта е била най-малко 500 метра, а спирачен път не е бил установен. При случая пострада и бабата на детето, като положението ѝ остава тежко.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР