Съдът постанови, че Бойко Борисов е клеветник. Борисов и ГЕРБ

...
Съдът постанови, че Бойко Борисов е клеветник. Борисов и ГЕРБ
Коментари Харесай

Елена Йончева: Съдът постанови, че Бойко Борисов е клеветник

Съдът постанови, че Бойко Борисов е клюкар. Борисов и ГЕРБ са наказани да платят 5 хиляди лв., които ще отидат във фондация за българчета в потребност. Това разяснява журналистката Елена Йончева и народен представител от Българска социалистическа партия в ефира на БТВ.

Тя цитира неговото изявление: "Та туй ново лице, което си разреши за ГЕРБ, че краде, в случай че продължи и каже още една дума, ще изляза и ще кажа по какъв начин платихме милиони за нея. Казах просто да си мери приказките ". "Борисов твърди, че не е споделил тези реплики, а аз просто съм се припознала в тях. Колегите му ме питат дали е казвал тези неща и за кого са се отнасяли, в случай че не е за мен. За мен персонално, това е едно задоволство. Тази присъда демонстрира, че политиците в България не могат да лъжат, без значение в предизборна акция ли го вършат, или не ", добави Йончева.

"Аз също заявих, че ГЕРБ крадат от санирането, само че го подплатих с съответни обстоятелства. Както и за оградата, която се прескача от бежанци със стълби. След тези мои разкрития той ме заплаши. В Германия за клюка се планува отнемане от независимост до 2 години. Това значи, че това фактически е тежко нарушение. Смятам, че за нашата страна това е доста значимо - един политик би трябвало да си мери приказките ", изясни още тя.

Депутатката от Българска социалистическа партия сподели също, че е твърдо срещу политиците да споделят с институциите през Фейсбук и обществената мрежа би трябвало да се употребява доста спестовно. Тя твърди, че схваща Таско Ерменков за това, че задава въпроси към институциите във Фейсбук, само че не поддържа сходни дейности.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР