Съдът наложи наказание от 15 години лишаване от свобода на

...
Съдът наложи наказание от 15 години лишаване от свобода на
Коментари Харесай

10 години затвор за мъж убил жена си с чук

Съдът наложи наказване от 15 години " отнемане от независимост " на подсъдимия Манол М., Отделно подсъдимият ще заплати на потърпевшото лице Т. К. – наследник на умрялата, обезщетение за породени неимуществени вреди в размер на 100 хиляди лева, като отхвърли като нестимулиран остатъка от предявения цивилен иск, оповестиха от съда в Бургас, написа BulNews.

``
реклама

Окръжен съд – Бургас призна подсъдимия Манол М. за отговорен в това, че на 19.10.2018 година, за времето от 11 до 11.50 ч., в къща в гр. Бургас, съзнателно умъртвил Я. М., посредством нанасяне на голям брой удари с чук в региона на главата на потърпевшата, довели до тежка черепно - мозъчна контузия в резултат на което настъпила гибелта й, като действието е осъществено с особена свирепост.

Делото бе гледано по реда на кратко правосъдно разследване, като подсъдимият напълно призна обстоятелствата, изложени в обстоятелствената част на обвинителния акт и не пожела да се събират нови доказателства. Пострадалото лице, Т. К., наследник на умрялата Я. М., бе конституиран като частен обвинител и цивилен просител в правосъдния развой. Той предяви цивилен иск в размер на 200 хиляди лева Защитника на подсъдимия дефинира като смегчаващи виновността условия направените цялостни признания от Манол М. и оказаното подпомагане на органите на следствието. Присъдата на Окръжен съд – Бургас може да бъде обжалвана в 15-дневен период. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР