Съдът е цедилото, през което не трябва да се промъкват

...
Съдът е цедилото, през което не трябва да се промъкват
Коментари Харесай

Ивайло Илиев: Кой ще освети „тъмната стая“ на Софийски районен съд?

Съдът е цедилото, през което не би трябвало да се промъкват мошеници, измамници, монополисти, фалшификатори. Как реагира Министерството на правораздаването? Пуска пример на декларация, в която написа: „ Доколкото ми е известно, предоставената информация е вярна “. Във формата на заповедта, която се издава по член 410, във „ Важна информация за длъжника “ една от точките гласи: „ Предоставената информация не е тествана от съда “! Какво е ревизирал тогава съдът? Това пита във видео изявление за „ Студио Банкеръ “ Ивайло Илиев от „ Сдружение на пострадалите от частните правосъдни реализатори и правосъдната система –Солидарност “.

Вижте цялото изявление с Ивайло Илиев тук:

https://www.youtube.com/watch?v=E5H7Kkbim_g&feature=youtu.be

В изявлението Илиев сподели още:

Освен че е приватизирано, правораздаването е вид проведена незаконна активност.

Защото съзнателните съдии работят по един метод, другите по противоположния. А законът е един. Съдът би трябвало да издаде правосъден акт, който длъжникът да получи посредством призовкар и да има 7-дневен период за обжалване, при положение, че има фалшификации, че съдията е подкупен или незапознат. Масово те правят документни длъжностни закононарушения: непосредствено пишат, че някой е наказан да заплати нещо в негово неявяване!

В София има 150 хиляди каузи, затворени в така наречен „ тъмна стая “ на СРС – там са каузи с доказателства, че процедурите не са завършени, а ЧСИ са лишили парцели, тоест, имаме отнемане от право. ЧСИ образува дело без предписание, оформя документи с погрешно наличие и разпродава парцели.

Ако нашите евродепутати не ни защитят, ще се обърнем към румънските, гръцките, австрийските, немските - да защитят личните си компании и жители в България.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР