Съдържание:Включете аксесоари в стила сиКачеството пред количествотоОсвобождавайте се от ненужни

...
Съдържание:Включете аксесоари в стила сиКачеството пред количествотоОсвобождавайте се от ненужни
Коментари Харесай

Как да сме винаги стилни

Съдържание:

Включете аксесоари в стила сиКачеството пред количествотоОсвобождавайте се от ненужни облекла  Как да сме постоянно стилни ‹›  Дамска чанта вид Бъбрек за рамо или кръст Препоръчано за теб:Дамска чанта вид Бъбрек за рамо или кръст36.00 лева.Виж ››

Искате ли да сте постоянно стилни? Да изглеждате спретнато и като че ли не сте положили кой знае какви старания за типа си? Независимо къде отивате – на работа, на лекции, до магазина или на мечтаната отмора, стилният външен тип постоянно е настоящ.

Когато изглеждате стилно, ще се почувствате доста по-женствени и елегантни, изпълнени с убеденост и сила. Но с цел да получим стремежи външен тип, би трябвало да поставим старания.

Включете аксесоари в стила си

С каквито и облекла да сте облечени, в случай че сложите подобаващи аксесоари към тях, незабавно ще получите доста моден и повсеместен външен тип.

Изберете подобаваща чанта, колие, гривна или каквито аксесоари харесвате. Но бъдете деликатни да не сложите прекалено много, тъй като по този метод ще постигнете мощно нежелателен резултат.

 Съчетание с аксесоари за стилна визия

Също по този начин, когато си избирате аксесоари, гледайте да подберете такива, които ще отиват на целия ви дрешник. Така ще можете да вземете по-малко количество аксесоари, само че с по-голямо качество, а това е доста значимо, с цел да изглеждате стилно.

Качеството пред количеството

Както аксесоарите, по този начин и облеклата би трябвало да са доста качествени. Намалете ненужните покупки и със спестените пари си купете по-качествени и хубави облекла.

Това е освен метод на обличане, само че и метод на мислене, който би трябвало да развиете. Не си купувайте облекло особено за някой мотив. Така има огромен късмет да купите нещо, което въобще няма да облечете след мотива, а това е ненужна покупка.

Също по този начин вместо да пазарувате вкупом един път или два пъти годишно, пазарувайте систематизирано по време на цялата година. Когато забележите че нещо ви липсва, записвайте си го и когато намерите уместно, си го вземете.

Освобождавайте се от ненужни облекла

 Правила за жанр в дрешника

За да извършите място за нови облекла, освободете се от старите. Прочистете целият си дрешник главно. Ако имате облекла, които не сте носили от повече от година, то обезателно не принадлежат в дрешника ви.

Дрехи, които са износени, а са ви по размер или имат някакъв недостатък, несъмнено не са стилни. А откакто сте почнали да освобождавате дрешника си, освободете се и от продуктите, които са от ниска материя, и тези, които по този начин и не знаете с какво да съчетаете.

По този метод ще ви останат единствено най-хубавите облекла и тези, които най-вече харесвате. От този миг натам не взимайте нищо, което харесвате по-малко, в сравнение с харесвате тях.

Изградете си един тип лична униформа и я следвайте. Нека това се трансформира в едно от вашите съществени правила за жанр.

Източник: advice.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР