Съдържание:Спрете да се къпетеХранете се некултурноИграйте компютърни игри, докато сте

...
Съдържание:Спрете да се къпетеХранете се некултурноИграйте компютърни игри, докато сте
Коментари Харесай

Как да я накараме да ни разкара

Съдържание:

Спрете да се къпетеХранете се некултурноИграйте компютърни игри, до момента в който сте си двамата вкъщиГоворете ѝ за старите си гаджетаНе се раздавайте в леглотоКажете ѝ, че ненавиждате децата и не мислите да имате такиваДръжте се като лентяйИзмислете си, че имате любовницаКажете ѝ истината  Как да я накараме да ни разкара

Вие сте си хванали другарка, били сте щастливи дружно известно време, само че връзката ви се е изчерпала и в този момент желаете да я прекратите.

Да, звучи просто, само че на вас не ви стиска да разбиете сърцето ѝ, тъй като тя очевидно още ви харесва и очевидно няма никакво желание да мисли за разлъка.

Не желаете да участвате в трагични диалози и леене на сълзи, камо ли пък да си давате втори късмет.

В подобен случай, изходът от тази обстановка е явен. Трябва да започнете да се държите с нея гадно, с цел да я разочаровате и тя да ви зареже.

Ако следвате тези препоръки, сигурно ще накарате приятелката си да ви разкара в най-кратък период:

Спрете да се къпете

Спрете да се къпете, да се бръснете, да се парфюмирате и изобщо преустановете всичките си хигиенични привички за избран интервал от време.

Също по този начин е добра концепция да намерите свои остарели обувки, които понамирисват, и да ги комбинирате със скъсани чорапи.

Ако приятелката ви направи забележка, наложително отбележете, че това е естественото ви положение и повече няма смисъл да се вършиме на подобен, какъвто не сте.

Ако бъдете толерантен и издържите на сърбежите и дискомфорта, сигурно задачата ви ще се увенчае с триумф.

Хранете се невъзпитано

 Как да ме зареже

Няма нищо по-отблъскващо от мъж, който се храни като неандерталец. Бъркайте с пръсти в чинията, мляскайте и шумно облизвайте пръстите си.

За най-хубав резултат ви предлагаме да се храните по този начин и в компанията на приятелките ѝ.

Вкъщи може да дадете по-голяма независимост на въображението си. Бършете омазнените си пръсти в пердето или покривката, яжте чипс, тъй че да посипете на всички места и по този начин, до момента в който фантазията ви стигне.

Играйте компютърни игри, до момента в който сте си двамата у дома

Ще отнеме към месец половинката ви да се отчае изцяло от вас.

Първоначално ще бъде озадачена от новото ви занимание, по-късно ще потърпи известно време и най-после ще избухне с причините, че не я обичате, не се интересувате от нея и шумно ще хлопне вратата от външната страна.

Важно е по време на осъществяване на акцията да не чувате, когато ви приказва нещо и да си лягате доста късно, малко преди тя да стане. На молбите ѝ да излезете и да вършиме нещо дружно, би трябвало да отказвате изрично и да показвате индиферентност.

Говорете ѝ за старите си гаджета

Уж повърхностно започнете да ѝ разказвате истории от предишния си любовен живот. Няма нищо по-неприятно за нея от това да се прехласвате по достолепията на някогашните любови и с трогване и сълзи на очи да си спомняте за тях.

Не се раздавайте в леглото

 Как да я накарам да си тръгне

Дори в леглото към момента да ви се получава добре, не се поддавайте на изкушението и проявете твърдостта на характера си, в случай че в действителност желаете тя да ви зареже.

Когато потърси любовните ви милувки, можете да и кажете, че сте изтощен, че ви боли главата или корема. А даже да се стигне до секс, не се раздавайте доста и бъдете бързи.

Едно от най-неприятните за всяко момиче неща е да станете от леглото след секс и да започнете да вършиме нещо без да я целунете или прегърнете. Неприятно, само че несъмнено, че тя скоро ще си тръгне.

Кажете ѝ, че ненавиждате децата и не мислите да имате такива

Доста отблъскващо изявление, което ще ѝ подскаже, че нямате съществени планове към нея и че сте цялостен лакомец.

Винаги се възмущавайте от крясъците на децата и от всичко, което вършат. Кажете ѝ, че няма смисъл да си влагате парите си в дете, което ще ви бъде доживотно задължение, вместо да си ги харчите за себе си.

Също по този начин можете да употребявате довода, че светът е претъпкан и по този метод вие се грижите за екологията и оцеляването на планетата.

Дръжте се като безделник

Спете до късно, пийте по доста всевъзможен алкохол и хвърляйте фасове и кенчета на всички места.

Разхвърляйте мръсно долни дрехи и чорапи по пода и започнете да гледате мачове или бокс по през целия ден дружно с някой незает другар.

Можете да подкрепите дейностите си като и кажете, че ви е писнало от всичко и повече не ви се живее по разпоредбите на системата.

Измислете си, че имате държанка

 Да я накарам да ме разкара

Може да подпъхнете дамски бикини в джоба си, да се напръскате с дамски парфюм в някой магазин или да се намажете с червило по яката.

Подставете уликите и чакайте. На въпросите Какво е това? и Ти изневеряваш ли ми? просто вдигайте плещи.

Дори не е належащо да лъжете. Въображението на приятелката ви ще откри отговорите на въпросите, които я вълнуват и тя неизбежно ще си събере багажа.

Кажете ѝ истината

Ако въпреки всичко се престрашите да бъдете изцяло почтени, без да употребявате клиширани изречения при раздялата, ще постигнете най-бърз резултат и ще бъдете начисто със себе си.

Вярно е, че наподобява варварско да кажеш истината в очите, само че в последна сметка подобен е животът.

Ако вашата истина звучи по този начин Повече не те обичам и не желая да бъдем дружно, само че в случай че искаш може да вършим секс, когато имам време, тя сигурно ще си тръгне незабавно и вечно.

Източник: advice.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР