Съдържание:Колко често и с какви средства трябва да се поддържа

...
Съдържание:Колко често и с какви средства трябва да се поддържа
Коментари Харесай

Ефикасни средства за почистване на стъкла

Съдържание:

Колко постоянно и с какви средства би трябвало да се поддържа чистотата на стъклата в жилищетоДомашен сапунОцетътАмоняк  Почистване на стъкла ‹›  Преносима помощна бамбукова маса Практичен аксесоар за вашия дом:Преносима помощна бамбукова маса70.00 лева.Виж ››

За да се поддържа естетиката и практичността на прозорците и други стъклени повърхности в дома, е нужно регулярното им разчистване. Това от време на време се оказва сложна задача, в случай че зацапването е провокирано от наслоявала се дълго нечистотия или в случай че петната са с генезис, който изисква по-дълго и трудоемко премахване - това са главно мазни петна или такива от мъчно отмиваща се консистенция. Отстраняването на петна от багра също от време на време изискват повече старания.

Колко постоянно и с какви средства би трябвало да се поддържа чистотата на стъклата в жилището

Това е въпрос, чийто отговор зависи от средата, в която се обитава домът. Оживеният град или близостта до пътища или промишлени обекти изисква по-често посегателство към почистващите средства.

За да се реализиран положителни резултати, не е без значение какви уреди и принадлежности се употребяват. Чистата микрофибърна забрадка, без нишки, която добре попива водата, е отличен асистент на домакинята. Препаратите пък се разделят на такива - препарати по домашни предписания и професионални измиващи средства, закупувани от комерсиалната мрежа.

Домашен сапун

 Ефикасни средства за разчистване на стъкла

Сред домашните средства се откроява сапуненият разтвор, който е остаряло и изпитано средство. Само 20 грама настърган домакински сапун или бебешки в половин литър топла вода се трансформира в чудесно почистващо средство. Нанесен с четка или от бутилка със спрей, този препарат почиства идеално прозорците и стъклените витрини.

Оцетът

Друго изпитано средство вкъщи е оцетът. Петната и прахта изчезват за минути, а стъклото скърца от непорочност. Нужни са единствено 2 супени лъжици в литър вода и памучна забрадка, с цел да се изчистят както стъклата, по този начин и детайлите към тях.

Амоняк

 Ефикасни средства за разчистване на стъкла

Амонякът също е ефикасно средство за стъклени повърхности, само че би трябвало да се вземе поради острият му аромат. Той е подобаващ за разтваряне на киселини и е добра концепция за разчистване на страни замърсявания. Пет мл амоняк на 5 литра вода са задоволителни за приемане на разтвор за разчистване.

Препаратите, предлагани в комерсиалната мрежа, са голямо количество. Най-ефикасни са професионалните, които разтварят добре мръсотията. Те елементарно се отстраняват, като единствено се забърсва след това стъклото с забрадка.

По-добре е да се закупи препарат, който е особено за домашна приложимост, тъй като тези оферти не са толкоз мощно съсредоточени и в това време са толкоз положителни, колкото и професионалните. Изборът е съгласно съответните потребности.

Източник: advice.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР