Съдържание:Изпитвате болки в гърба и раменетеГърдите ви излизат от чашкатаЧесто

...
Съдържание:Изпитвате болки в гърба и раменетеГърдите ви излизат от чашкатаЧесто
Коментари Харесай

Пет знака, че сте с неподходящ сутиен

Съдържание:

Изпитвате болки в гърба и раменетеГърдите ви излизат от чашкатаЧесто получавате киселиниИзпивате дискомфорт, когато сте със сутиенИмате кожни проблеми  несъответствуващ сутиен ‹›  Загряващи пластири при болки и контузии Препоръчано за теб:Загряващи пластири при болки и травми20.00 лева.Виж ››

Сутиенът е наложителна част от бельото на множеството модерни дами. Въпреки това се оказва, че огромна част от дамите носят несъответствуващ сутиен. Жалко, тъй като това долни дрехи, може да повдигне гърдите ви и да работи като опора за гърба. Прекалено огромният сутиен ще ви стои зле, само че пък дребният - ще провокира недоволства. Ето пет знака, че сте с неправилния сутиен.

Изпитвате болки в гърба и раменете

Когато сутиенът не ви е по размер и презрамките са прекомерно стегнати, това може да попречи на положителното кръвоснабдяване и води до впиване в кожата. В резултат на това е допустимо да усещате болки в раменете и гърба, както и даже да получите главоболие.

Гърдите ви излизат от чашката

Когато носите сутиен, който е огромен за вас, чашките остават празни и се деформират. При прекомерно дребните чашки обаче огромните гърди излизат в профил и се подават над самите чашки. Този вид също не е добър, тъй като по този начин се нарушава кръвоснабдяването в гърдите и се появяват болки в тази област.

Често получавате киселини

Често ли страдате от киселини в последно време или имате чувство, сходно на зной. Тези неприятности могат да се дължат на обстоятелството, че сутиенът ви е прекомерно дребен за вас и оказва напън върху стомаха и хранопровода. Така се стига и до стомашни киселини.

 несъответствуващ сутиен признаци

Изпивате дискомфорт, когато сте със сутиен

При носене на верният размер сутиен, не би би трябвало да изпитвате никакъв дискомфорт. Когато обаче усещате бельото плътно и все го намествате, тогава би трябвало да се ориентирате към различен размер или модел.

Имате кожни проблеми

Друг симптом, че носите прекомерно дребен сутиен, е в случай че почувствате раздразнение на кожата към тази област. Това може да бъде да вземем за пример зачервяване, сърбеж, топлинен обрив или инфектиране на космените фоликули.

Дерматологът Хедър Даунс изяснява за Healthline, че когато тесните облекла се трият по кожата, това може да докара до раздразнение, инфектиране на космените фоликули и прекалено изпотяване. Бактериите и гъбите също могат да обхванат по-лесно във вашите космени фоликули, причинявайки зараза.

Лесен трик демонстрира дали носите подобаващ сутиен: Просто дигнете ръцете си нагоре. Ако освен това състояние сутиенът ви остава в същата позиция, значи сте с верния размер. Ако сутиенът се повдига нагоре и гърдите ви изкачат изпод, значи не е подобаващ за вас.

Източник: advice.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР