Съд в Москва отхвърли днес жалба на лишения от свобода

...
Съд в Москва отхвърли днес жалба на лишения от свобода
Коментари Харесай

Руски съд отхвърли искане за предсрочно освобождаване на Алексей Навални

Съд в Москва отхвърли през днешния ден тъжба на ограничения от независимост съветски опозиционен водач Алексей Навални за предварително освобождение по здравословни аргументи, откакто той ненадейно се разболя в ареста през уикенда и беше незабавно откаран в болница за лекуване, съобщи Българска телеграфна агенция, цитирайки Ройтерс.

Навални беше наказан предходната седмица на 30 дни отнемане от независимост за това, че е призовавал хората да вземат участие в забранен от управляващите опозиционен митинг. Той беше признат в болница в неделя и изписан на идващия ден. Навални споделя, че може да е бил токсичен. Това съмнение се споделя от неговия юрист и персоналния му доктор. Адвокатът на Навални изиска съдът да освободи предварително опозиционния водач по здравословни аргументи. Според юриста килията, в която е държан клиентът му, наподобява е източник на загадъчната му болест.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР