Съд в Арас, Северна Франция, осъди актрисата Брижит Бардо на

...
Съд в Арас, Северна Франция, осъди актрисата Брижит Бардо на
Коментари Харесай

Осъдиха актрисата Брижит Бардо за обида - slava.bg

Съд в Арас, Северна Франция, осъди актрисата Брижит Бардо на санкция от 5000 евро за засегнатост на ръководителя на френската федерация на ловците, съобщи Франс прес, базирайки се на юристите на страните.

Бардо - икона на френското кино през 60-те години на предишния век, също така ще би трябвало да заплати 1000 евро обезщетение на Вили Шрен за нанесени неимуществени вреди, както и правосъдните разходи в размер на 1000 евро.

Съдът също така разпореди актрисата да отстрани от уеб страницата на организацията си за отбрана на животните оповестената там публикация с всички обидни изказвания за основния ловджия на Франция. На уеб страницата също по този начин би трябвало да бъде поместено правосъдното решение по делото.

Материалът с рецензии към ловците е оповестен на уеб страницата през октомври 2019 година В него Брижит Бардо декларира във връзка с всички ловци, че те са "нечовеци, отличаващи се с рядко безволие ", които със своите дейности "тероризират животинския свят ". Ръководителят на организацията в същото време е показан от актрисата като "класически образец " за сходно отношение към животните, напомня организацията.

Бардо не участва на днешното правосъдното съвещание. В писмо, изпратено до съда, тя споделя, че е създател на материала, оповестен на уеб страницата. Актрисата въпреки всичко признава, че нейният акт на рецензия е "донякъде недодялан ". В същото време тя акцентира, че въпросът за гибелта на животните от ръцете на ловците "е една от тематиките, които мощно вълнуват французите "....
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР