Съботният ден в по-голямата част от страната ще започне със

...
Съботният ден в по-голямата част от страната ще започне със
Коментари Харесай

Много слънчеви часове и затопляне в събота

Съботният ден в по-голямата част от страната ще стартира със слънчево време. Около водните басейни ще се образуват мъгли, само че до обед те ще се разсеят. Максималните температури ще се покачат и ще бъдат сред 19-24°С. Ще духа слаб до сдържан вятър от юг-югозапад и ще се затопля.

Времето в София:

През нощта против събота над столицата ще е най-вече ясно. След среднощ ще се образуват мъгли.Минималните температури ще се намалят и ще са към 2°С.

През деня ще доминира слънчево време. Максималните температури едва ще се покачат и ще са сред 16-18°С.

Прогноза за фини прахови частици:

В утринните часове чакаме завишаване на равнищата на ФПЧ над София, Пловдив, Перник и Благоевград.

Времето по Черноморието:

През нощта против събота ще е най-вече ясно. Ще духа сдържан вятър от югозапад. През деня ще е най-вече слънчево. Максималните температури на въздуха ще са 16-17°С. Вълнението на морето ще е към 1-2 бала.

Времето в планините:

През деня ще е най-вече слънчево. Ще духа сдържан вятър от югозапад. Максималната температура на 1200-1300 метра ще е към 14-17°, на 2000 метра - към 10°С.

Времето на Балканите

Очакваме отлично време на полуострова. Повече облачност ще има над западната му половина, само че ще е най-вече висока. Видимостта към речните басейни до обяд ще е краткотрайно понижена. Температурите постепенно ще се покачват.

Източник:
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР