Съботният ден ще е предимно слънчев, информира Нова тв. По-късно

...
Съботният ден ще е предимно слънчев, информира Нова тв. По-късно
Коментари Харесай

ВРЕМЕТО ПРЕЗ УИКЕНДА: Слънце, облаци и по-високи температури

Съботният ден ще е най-вече безоблачен, осведоми Нова тв. По-късно от север ще стартира нарастване на облачността до средна и висока. Вятърът ще е слаб, най-вече от запад-северозапад. Максималните температури ще са сред 1° и 6°, в София - към 3°.  
Над Черноморието ще е най-вече слънчево. Сутринта в обособени региони видимостта за малко ще е понижена. Ще духа слаб западен вятър. Максималните температури ще са от 3° до 5°. Температурата на морската вода ще е 5° - 6°. Вълнението на морето ще е 2 бала.
Над планините също ще е най-вече слънчево. Привечер облачността над Стара планина ще се усили. Ще духа слаб северозападен, по най-високите елементи - сдържан северен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към 0°, а на 2000 метра - към минус 6°.
В неделя ще духа сдържан северозападен, в Източна България - североизточен вятър. Ще доминира облачно време и тук-там основно в Западна България ще превали слаб сняг. Минималните температури ще са сред минус 5° и 0°, а оптималните - сред 2° и 7°.
Новата седмица ще стартира с най-вече слънчево време. Ще духа слаб до сдържан вятър от запад-северозапад. В понеделник сутринта ще е към момента студено, с минимални температури в по-голямата част от страната към минус 5°. През деня обаче ще стартира стопляне.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР