Съботният ден е богат на събития в спорта, а нашите

...
Съботният ден е богат на събития в спорта, а нашите
Коментари Харесай

Сигурните футболни прогнози в съботния ден

Съботният ден е богат на събития в спорта, а нашите типстъри дават две сигурни футболни прогнози , които да ви оказват помощ в днешния ден. Ето ги и тях:
17:00 часа: Ливърпул - Борнемут
Мърсисайдци позволиха две следващи неточности в шампионата, а това може да им изиграе неприятна смешка по пътя им към купата в Англия. " Червените " посрещат на " Анфийлд " състава на Борнемут, а към този момент нямат право на повече неточности, в случай че желаят да побеждават в края на сезона. Играчите на Юрген Клоп ще излязат мобилизирани и надъхани за победа, а атмосферата на " Анфийлд " сигурно ще способства за крайния успах. Освен това, отборът на Ливърпул е записал три победи в последните си три мача против този противник с общ резултат 11:0.
Прогноза : Победа за Ливърпул, а по-смелите могат да комбинират залога с над 2,5 гола.

17:15 часа: Хъдърсфийлд - Арсенал
" Артилеристите " са в ужасяваща серия в гостуванията си, а последната победа в британската Висша лига отвън " Емиратс " беше в края на ноември предходната година (1:2 от Борнемут). Това прати Арсенал отвън топ 4, а към този момент и отвън топ 5, като място за неточности повече няма. Първата стъпка към балансирането на представянето на тима е победа против последния в класирането отбор на Хъдърсфийлд, който е вкарал едвам 13 гола и има едвам 11 точки от началото на сезона (вече 25 кръга). Домакините са в серия от 6 следващи провали на своя стадион, а седмото следващо следва през днешния ден в 17:00 часа. Коефициентът от 1.70 е повече от забавен.
Сигурна прогноза : Арсенал да завоюва
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР