Съботната вечер Takeaway на Ant & Dec започна неудобно в

...
Съботната вечер Takeaway на Ant & Dec започна неудобно в
Коментари Харесай

Ant и Dec са принудени да се извинят, тъй като гостите `псуват` на живо в ефир по ITV Saturday Night Takeaway шега

Съботната вечер Takeaway на Ant & Dec стартира неловко в събота вечер, защото една смешка накара посетител да ругае онлайн в ефир.

По време на последната част домакините Ant McPartlin и Declan Donnelly изненадаха членовете на публиката, като отидоха онлайн в емисия на домовете им. Предизвикателството включваше популярен посетител, който сменяше предмети в стаята си и гостът трябваше да познае какво е особеното в опит да завоюва премия.

Когато обаче Ant и Dec отидоха при един посетител в публиката, член на публиката остана замаян, защото изглеждаше, че възкликна: " О, по дяволите! О, Исусе! " Зрителите останаха шокирани от момента, когато отидоха в Twitter, в този момент X, с цел да попитат дали гостът се е заклел.

Един човек сподели: „ О, по дяволите... о, Исусе #SaturdayNightTakeaway “ с смеещи се емотикони, различен акаунт написа: „ Той преди малко ли изруга?? хаха #SaturdayNightTakeaway “, различен написа: „ Телевизия в събота вечер.. О, по дяволите!! #SaturdayNightTakeaway “, до момента в който различен добави: „ То...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР