Саботиран от собствения си екип - водещият на Фермата: Нов

...
Саботиран от собствения си екип - водещият на Фермата: Нов
Коментари Харесай

Саботаж във Фермата! Прецакаха дуелист

Саботиран от личния си екип - водещият на " Фермата: Нов свят " Иван Христов се сблъска със съществено подливане на вода по време на дуела му му със синоптичката на bTV Натали Трифонова.

Продукцията реши да продължи рубриката " Звезден двубой " след изданието й предходната събота, когато Андрей надделя Иван, само че завърши с контузия. Тази седмица на Иван му се наложи да се изправи против нов съперник – красивата Натали, която обаче е в чудесна спортна форма.



Заради травмата си Андрей остана на скамейката на водещите, а ослепителното момиче на времето се закани да размаже Иван на арената преди същинския конфликт на вечерта сред чорбаджийката Кристиана Брънзалова и Красимира Цочева от тима на сиромасите.

Иван и Натали се впуснаха в стремглава конкуренция в играта " Мост и ябълки ", само че след финиширането на Натали Андрей се усъмни в интрига против Иван. По негова молба Иван надникна зад стената с дървени трупчета, която трябваше да събори с обстрел от ябълки, и видя, че някой усърдно я е подлепил с части гафер.

Саботьорите на играта на Иван се оказаха основният редактор на шоуто Ники Николов и Митко служителя на реда от първи сезон на " Фермата ". Те са сътворили тази " доброта " в паузата след присъединяване на Натали, когато се реди сетът за Иван и са се вмъкнали да подлепят стената, тъй че Иван да не може да я събори.



Това очевидно не е убягнало на Андрей. " Дължим на нашия дълготраен сътрудник да бъдем почтени. Иване, иди и виж какво има зад стената ", намеси се очилатият водещ.

След като силите бяха изравнени и Иван се раздаде една концепция по-бързо от грациозната Натали, той завоюва звездния двубой с три минути преднина. Но както самичък си съобщи още при започване на играта - " влизам в този дуел като безспорен несретник.

Ако инцидентно печеля, ще съм неудачникът, който не постъпи кавалерски с хубавото момиче. Ако изгубя, ще съм неудачникът, надвит от момичето ".

източник: show.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР