Събитията в страната ни не се случват, откакто ние имаме

...
Събитията в страната ни не се случват, откакто ние имаме
Коментари Харесай

Комитова готова да си тръгне от партията на Стефан Янев, ако не се изпълнява програмата

Събитията в страната ни не се случват, откогато ние имаме това шарено държавно управление от десет и повече партии вътре. Това съобщи някогашният длъжностен районен министър и сегашен член в партия " Български напредък " Виолета Комитова пред Българска национална телевизия.

" Отношението на президента към партиите е еднообразно отдалечено, той ще подлага на критика всички, които не са окей като ръководещи и ще поддържа всички, които са окей по отношение на неговите визии. Ако в тази партия не се извършват дилемите - с повече консерватизъм да се пазят националните ползи, ще съм първата, която ще си тръгне ", акцентира Комитова.

Според нея сегашната четворна коалиция все още нищо не е направила по тематиката за Република Северна Македония, само че властта ръководи в доста сериозна обстановка. Самите те са комплициран политически артикул, с доста съставни елементи и постоянно даден съставен елемент може да изгори, посочи Комитова.

Партията на Стефан Янев ще пази националните ползи в НАТО и Европейски Съюз. Липсата на отбрана на националния интерес се усеща доста мощно в обществото, уточни Комитова. Тя не знае какъв вид ще ги нарекат, само че позицията - консервативна отбрана на националните ползи, ще създаде на жителите по-добър живот. Трябва да сме отворени към целия свят в комерсиалните връзки, настоя Комитова. Нейният максимален боязън е ангажирането на от ден на ден страни във военния спор в Украйна, което от ден на ден и повече ни въвлича в Трета международна война. " Някой може ли да ни подсигурява, че няма да има Трета международна война? " - запита Комитова.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР