Събитията на Белгородския полигон се разследват от руския Следствен комитет.

...
Събитията на Белгородския полигон се разследват от руския Следствен комитет.
Коментари Харесай

Владимир Овчинский: От юдеобандеровщина до джихадобандеровщина

Събитията на Белгородския полигон се проверяват от съветския Следствен комитет. Сигурен съм, че всички детайлности за терористичната офанзива и всички отговорни ще бъдат открити. Но към този момент е допустимо да се създадат някои политически заключения.

1. Съживяването на придвижването на бандеровците в Украйна беше съпроводено от два, на настоящия език на младежта, " хайп " феномени - образуването на " юдео-бандеровци " и " джихадо- бандеровци ".

Първото е ориентирано към утвърждението на властта на нео-бандеровците в Украйна от демократичната еврейска общественост както в самата Украйна, по този начин и в чужбина. В същото време то беше съпроводено от заличаването на паметта за закононарушенията на бандеровските прислужници на нацизма по време на Втората международна война.

Този развой сътвори мощна финансова и идеологическа поддръжка за това държавно управление на бандеровци. Олигархът Коломойски сполучливо се оправи със задачата. Апотеозът на неговата активност беше избирането на Зеленски, главният артикул на придвижването „ юдео-бандеровци “, за президент на Украйна.

Що се отнася до образуването на „ джихадистите “, тук са работили потвърдените механизми на американските специфични служби, които редом се борят с джихадисткия тероризъм и го управляват минимум през последните три десетилетия.

2. Ясно е, че закононарушението на полигона в Белгород не е " ексцесия на изпълнителите ", а деликатно премислена терористична интервенция, зад която стоят американските специфични служби, техните реализатори в СБУ и интернационалната терористична мрежа на джихадисти.

Връзката сред необандеровците и джихадистите се прояви по време на двете антитерористични интервенции в Чечня. Тогава бойци на УНА-УНСО** водиха война на страната на бандите на Дудаев и Басаев.

В края на 2021 година - началото на 2022 година, още преди началото на съветската специфична военна интервенция в Украйна, разнообразни съветски и задгранични медии оповестиха, че в Кабул и редица други градове в Афганистан са се появили вербовчици, които оферират положителни пари за присъединяване в идни интервенции на украинска страна.

Афганистански източници показаха Съединените щати като спонсор, наблягайки, че " американците са поддържали бизнес контакти с водачите на авторитетни талибански групировки " **, намеквайки за неразрешената в Руската федерация терористична " мрежа Хакани " **.

Останали без работа след успеха си през август 2021 година, бойците и полевите командири на талибаните ** започнаха да преглеждат постсъветското пространство по доста характерен метод като място за печелене на пари в разнообразни планове за „ бойна миграция “.

След 2014 година същата вербовъчна работа се организираше целеустремено и в централноазиатските републики по отношение на образуването на ДНР и ЛНР и включването на Република Крим в състава на Русия.

Особено внимание беше отделено на младежката среда на мигрантите, които се реалокират да работят и живеят в Руската федерация. Тази терористична активност неведнъж е привличала вниманието на службите за сигурност на Русия, които през 2022 година предотвратиха терористични офанзиви на джихадисти в региона на Калуга, в град Норилск, в Ставрополския край, в Карачаево-Черкеската република, в Крим, в град Ростов на Дон.

3. Какви задания си слагат разследващите служби на Съединени американски щати, техните съдружници в НАТО и СБУ за разширение на джихадисткия бандеровски тероризъм?

Първо , да се трансформира това в бойна наклонност в процеса на деколонизация (разчленяване) на Русия.

Второ , да деморализират въоръжените сили и популацията на Русия с терористични актове и бойкот от джихадистки групи.

Трето , да опълчват съветските управляващи и население против цялата мигрантска общественост, която в по-голямата си част се състои от мигранти от Централна Азия.

Четвърто , отвод на мигранти, които са станали съветски жители, от работа във въоръжените сили на Руската федерация.

4. Противодействието на джихадисткия бандеровски тероризъм е допустимо единствено въз основа на добре координирани оперативно-издирвателни, разследващи и контраразузнавателни ограничения на органите, виновни за сигурността и законността на Руската федерация.

* " Азов " - терористична организация, неразрешена в Руската федерация

** Терористични и екстремистки организации, неразрешени в Руската федерация

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР