Събитията, които се случиха след ареста на , продължават на

...
Събитията, които се случиха след ареста на , продължават на
Коментари Харесай

Мараджиев: Явно съм много вреден, искат да ме сдъвчат

Събитията, които се случиха след ареста на, не престават на терен по разнообразни общини и градове на България, сподели пред камерата на Plovdiv24.bg регионалният координатор на Политическа партия ГЕРБ в Пловдив област и кмет на Стамболийски. Това е продължението на нападателната политика на Икономическа полиция на територията на община Стамболийски по време на предишните избори, където бяха осъществени арести и обиски по домове, магазини и офиси и няма да спре, до момента в който не се промени ръководството на Министерство на вътрешните работи, сподели Мараджиев.

“Връщаме се на едно събитие в Ново село, където имаше гражданско непокорство поради това нападателно държание на полицията. Те не престават с натиска и целят са бъдат отстранени някои ръководители, да се стигне до досъдебно производство и да се смачка организацията на ГЕРБ като партия. Аз, като регионален координатор очевидно съм доста нездравословен, би трябвало да ме сдъвчат, да ме отстранят от длъжността кмет, която в този момент заемам и да се смачка цялата организация на Политическа партия ГЕРБ.

По думите на Мараджиев, против него има минимум 10 сигнала за възпрепятстване на работата на полицията по време на изборите. Но той предизвести, че всичките тези сигнали в последна сметка се обръщат против самите тях. Вече са пуснати сигнали от ГЕРБ в прокуратурата против полицията за полицейските репресии против представители на политически партии по време на изборите.

Гледайте повече във видеото!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР