Събитието уважиха редица фенове на бранда и представители на регионалния

...
Събитието уважиха редица фенове на бранда и представители на регионалния
Коментари Харесай

Xiaomi отвори първия си официален магазин в България


Събитието почетоха редица почитатели на марката и представители на районния мениджмънт на Xiaomi

Първият формален магазин на Xiaomi в България посрещна своите първи клиенти на 31-ви юли в Paradise Center. Официалното прерязване на лентата се случи пред очите на редица почитатели, които с неспокойствие чакаха да вземат в ръце и да тестват най-новите артикули на марката.

Xiaomi магазинът е първият формален търговски обект на марката в България и е основан с помощта на съдействието сред Xiaomi и сътрудниците от Dphone. В него клиентите ще имат опция да получат достъп до най-новите технологии, като включително влиза разнообразното портфолио от смарт телефони на марката, както и новаторските смарт устройства, аудио и видео артикули и аксесоари на марката. Част от продуктите, като смарт тв приемниците, бяха показани за пръв път публично в България.

Събитието се радваше на голям интерес, събирайки най-верните почитатели на Xiaomi, които чакаха с неспокойствие огромните понижения и изненади. Много преди оповестения час за разкриване, пред магазина се изви невиждана опашка от искащи да се срещнат от близко с продуктите, като ползата не спадна през целия ден. Xiaomi магазинът ще предлага отстъпки до -15%* на продуктите от своята екосистема до 08.08.2021.



Редица публични посетители, включително интернационалните фигури от мениджмънта на Xiaomi, дойдоха в България, с цел да поздравят първите клиенти на магазина. Домакин на събитието беше Николай Нанков, Мениджър на Xiaomi за България, а към него се причислиха Анджей Гладки, зам.-генерален управител за Xiaomi CEE & Nordics района и Бери Дун – общоприет управител на Dphone за Източна Европа.
Николай Нанков , Мениджър на Xiaomi за България, посочи какъв брой стратегически значим за марката е този ден, като показа: “Нашата цел е постоянно да сме покрай клиентите и почитателите на Xiaomi. Предлагайки необятна гама от продуктово портфолио в магазина, ние вършим нашите устройства още по-достъпни за потребителите. Мисията ни е да предоставим нововъведения за всички, по тази причина и ще продължаваме да откриваме Xiaomi магазини в България, да разрастваме оторизираното разпространяване, и несъмнено – ще пускаме нови артикули на пазара.”

Откриването на Xiaomi магазин в България е от основно значение за затвърждаването на позициите на марката в страната. Вече 4 международни организации за пазарни изследвания потвърдиха позицията на Xiaomi като втори по величина производител на смарт телефони в целия свят, включително IDC, Canalys, Strategy Analytics и Counterpoint. Според последния отчет на IDC, Xiaomi реализира рекорден размер от 53,1 милиона продадени смарт телефона и годишен растеж от 86,6%.



Интелигентната съгласуваност става все по-интегрирана в живота на хората, а тактиката на Xiaomi за развиване на смарт телефон и AIoT устройствата ще ускори в допълнение този резултат, помагайки ни да спечелим повече консуматори и да засилим резултата на нашия бизнес модел. Това ще ни помогне да реализираме задачата си да предоставим на всички по света опцията да се радват на по-добър живот посредством новаторски технологии, като в това време затвърждава лидерските позиции на Xiaomi в интелигентния живот в бъдеще - уточни Анджей Гладки, зам.-генерален управител за Xiaomi CEE & Nordics района

Щастлив съм, че с помощта на ползотворното партньорство сред Xiaomi и DPhone, първият формален Xiaomi магазин в България е към този момент факт! Даваме поръчка регулярно да обновяваме продуктовото портфолио с най-новите нововъведения на марката, защото точно тук е мястото, където хората могат освен да тестват множеството устройства на Xiaomi, само че също и да получат консултация и помощ от подготвени експерти, показа Бери Дун, Генерален управител на Dphone за Източна Европа.
Първият формален магазин на Xiaomi е позициониран в Paradise Center, етаж 0 в София.

*5% отстъпка при закупуване на 1 продукт; 10% отстъпка при закупуване на 2 продукта и 15% отстъпка при закупуване на 3 продукта от екосистемата на Xiaomi. Отстъпките се ползват върху цялата сума на покупката.
**Промоцията важи за всички артикули от смарт екосистемата, като се изключи смарт телефоните.
***Промоцията важи до привършване на количествата.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР