Събитието ще подкрепи предприемаческата дейност и три благотворителни каузиЦелодневното събитие

...
Събитието ще подкрепи предприемаческата дейност и три благотворителни каузиЦелодневното събитие
Коментари Харесай

Най-успешните предприемачи в България споделят своя опит по време на Денят на жената предприемач

Събитието ще поддържа предприемаческата активност и три благотворителни дела

Целодневното събитие “Денят на дамата бизнесмен 2022 ” ще се организира на 24-ти ноември 2022 година в Гранд Хотел Милениум София, от 9.30 часа. „ Жената в другите ѝ функции “ е тазгодишното мото на българския формат.

За събитието е готова разнообразна и забавна стратегия, както за дневната, по този начин и за вечерната част на събитието. През деня ще има 5 обучителни класове, които ще са отдадени на следните тематики: „ Личен бранд в синергия с корпоративен бранд за по-успешен бизнес? “; „ Личен жанр и образен имидж. Как да създадем собствен личен бизнес жанр? “; „ Постигане на баланс сред персонален и професионален живот. Значение на прочувствената просветеност при ръководство на бизнеса. “; „ Презентационни умения и изкуството да продаваме по-ефективно? “ „ Дигитализация на бизнеса като главен фактор за триумф. Как да цифровизираме бизнеса си? “. Отделно от обучителните модули, ще има и бизнес ревю, в което разнообразни компании ще показват своята активност, експертиза и положителни практики. Също по този начин през дневната част на събитието ще се провеждат срещи с едни от най-успелите имена на предприемачеството у нас. За по-доброто и дейно осъществяване на тези срещи е основана специфична нетуъркинг платформа, която ще дава опция на всички участници да запазят час за диалог с мечтан от тях събеседник авансово.



Във вечерната част ще се включат разнообразни представители на интернационалните организации, които ще проведат полемика на тематика: “Как да развъртвам сполучливо бизнеса си в България и по какъв начин да разширя активността си в интернационален проект? ”. Като фокусът ще бъде обвързван с мотивация на българските бизнесмени да развиват своята активност в страната. По време на коктейла гостите ще могат да се насладят на театрална режисура, представяща дамата в другите ѝ функции. Вечерта ще бъде в действителност вълнуваща, тъй като с изключение на потребни полемики, музикални осъществявания и спектакъл, гостите ще бъдат въвлечени в интерактивна escape игра.

Първата идея е на фондация “Emprove ”, която поддържа дамите да сбъдват фантазиите си без значение от неприятните обстановки, които им се случат в живота. Фондацията е общество, което сплотява дами, които са станали жертва на домашно принуждение, като споделя техните истории, обръщайки внимание на начинания за предварителна защита и осведоменост на обществото по тематиката.



Във вечерната част на събитието ще бъде подкрепена една топлеща сърцето идея - „ Предай нататък “, като ще бъдат събрани средства за коледни обеди и вечери в домове за възрастни хора. Инициативата е основана през 2016 година и от този момент насам в нея са взели присъединяване над 1500 индивида и компании.

Не на последно място, Асоциацията приканва всички посетители на събитието и присъстващите бизнесите да окажат поддръжка на " Фондация за нашите деца ", като си закупят за офиса и дома кафе „ Селена “, което е основано особено за Асоциацията на дамите бизнесмен и за поощряване на идеята.

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР