Събитието предизвика огромен интерес сред бургазлии, които напълниха голямата зала

...
Събитието предизвика огромен интерес сред бургазлии, които напълниха голямата зала
Коментари Харесай

Александър Урумов показа в Бургас защо джендър идеологията е „Пътят към Армагедон“

Събитието провокира голям интерес измежду бургазлии, които изпълниха огромната зала на Регионалната библиотека " Пейо Яворов "

Книгата против джендър идеологията – „ Пътят към Армагедон “ бе показана в Бургас. Събитието се организира нощес в новата библиотека – „ Пейо Яворов “, а най-голямата зала се оказа тясна за всички искащи да се срещнат с създателя, който описа и хронологията на борбата за прекъсване на „ Истанбулската спогодба “ у нас.

За представянето на книгата от София дойде някогашният вицепремиер и министър на защитата Красимир Каракачанов. Двамата имат голяма заслуга за това ИК да не мине сред капките, какъвто е бил замисълът, а да стартира необятен публичен спор, в който се включи и Българската православна черква. В последна сметка „ Истанбулската спогодба “ не беше утвърдена.



Сред присъстващите бяха някогашният регионален шеф на Бургас Вълчо Чолаков, общинският консултант от Вътрешна македонска революционна организация доктор Георги Дракалиев, ексдепутатът и някогашен заместител народен водач на Съюз на демократичните сили Костадин Марков, някогашният депутат от ГЕРБ Румен Ангелов, първият омбудсман на Бургас Таньо Атанасов, политици и общественици.

 



„ Пътят към Армагедон “ е първата книга от трилогията на писателя. Това е огромен взор върху генезиса и технологията на джендър идеологията, дружно с тревожните въпроси, които тя провокира. Този първи том слага въпроса за софтуерния надзор - кой, за какво и по какъв начин желае да подчини мозъците на хората, „ възпитавайки “ ги в “новото обикновено ”, което нито е ново, нито е обикновено.

Авторът преглежда джендър-идеологията като невиждана офанзива против фундамента на човешката цивилизация, като посягане най-много към душите на децата и за какво желае да унищожи националните страни в Европа и света.

Още с появяването си книгата провокира казус - рекламните й пана в столичното метро бяха демонстративно свалени, макар изрядните контракти. Според Александър Урумов, това е станало с джука заповед по телефона на един от заместниците на Йорданка Фандъкова. Когато от столичното метро го попитали на какво съображение да смъкват рекламата, той дал отговор: " Чуваш ли какво ти споделям! " Това бил аргументът. Най-вероятно в столична община са постъпили сигнали против книгата от НПО-та, в които членуват хора с по-нежна и сензитивна психика, които са доста елементарно раними. Като правист Вълчо Чолаков посъветва създателя да съди общината и да претендира за наказателна клауза.

Повече от 2 часа продължи диалогът по тематиките от книгата. Присъстващите имаха опция да задават своите въпроси както на създателя, по този начин и на формалните посетители. Всеки, който си купи ексземпляр, получи персонален подпис. Авторът направи жест и към университетските библиотеки на Бургас, като подари няколко броя от книгата.

 

Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР