Събирането днес е, за да облечем в решения мерките, които

...
Събирането днес е, за да облечем в решения мерките, които
Коментари Харесай

Борисов разкри откъде може да е дошла заразата у нас

Събирането през днешния ден е, с цел да облечем в решения ограниченията, които взимаме. Искаме хората да са спокойни и да видят, че оптимално се опитваме да ограничим вируса. Това съобщи след изключително съвещание на Министерски съвет министър председателят Бойко Борисов.

"За страдание след Китай и Италия към този момент е точка. И в Гърция са доста пациентите. Разчитаме, че нулевия пациент е пристигнал от Гърция ", добави той.

"Всички страни към този момент дадоха заповеди за възбрана на експорт на медицински санитарни материали. Ние имаме към 4000 новоплатени теста, които считаме, че са безусловно задоволителни. Ако се стигне до миг, в който да се изразходят всички проби, то ще стигнем до зараза, когато към този момент не е нужно да използваме такова нещо ", сподели той.

"Има планувани мероприятия, ние в този момент ще ги отменим със заповед. Хората би трябвало да схванат, че в този момент не би трябвало да се събират. Трябва самодисциплина и да си помогнем сами. Големите вериги магазини имат задоволително артикули за доста време напред ", сподели Борисов.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР