С всеки изминат ден, учените доказват, че човешкото тяло е

...
С всеки изминат ден, учените доказват, че човешкото тяло е
Коментари Харесай

Използва ли Куба звуково оръжие срещу американски дипломати

С всеки изминат ден, учените потвърждават, че човешкото тяло е извънредно нежно и може да бъде подложено на всевъзможни мъчения. Китайското мъчение с капката е извънреден метод за ликвидиране на човешкото схващане. Практикувано е през 15-и и 16-и век, обезпечено побърква всеки, подложен на него. Разбира се, 21-и век предлага доста повече благоприятни условия и всички те са свързани със звуковата вълна като метод за манипулиране на човешкото схващане.

 SingSing_torture_1860

Снимка: By The Burns Archive, Public Domain, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=29913825

Първите документирани опити за звуково нахлуване идват от далечна Хавана, Куба. През 2016-а година, американските дипломати, работещи в посолствата, почнали да чуват високочестотни звуци. Звукът бил задоволително кондензиран, противен и единственият метод за блокиране е посредством затваряне на всички прозорци и порти, включването на тв приемник и вярата, че звукът няма да се съобщи. Документираният случай не е единствен, редица други дипломати се оплакват от сходна особеност. Източникът на тон остава под въпрос: за някои е необичайно насекомо, за други е машинален тон, квалифициран особено за американските посетители, пристигнали за първи път от доста време в посолството си.

 cuba-1638594_1920

Отговор няма, само че в идващите месеци, дузина американци и канадци с дипломатическа задача, съумяват да се разболеят. Те изпитват главоболия, проблеми със съня и от време на време даже леки загуби на паметта, проблеми със слуха и компликации със запазването на баланс. Повече от 80 американеца, дружно със фамилиите си, се прибират назад в дома си. Повече от 21 души остават за спомагателни медицински прегледи и сканиране на мозъка.

Още през 2017-а година се загатва за използването на звуково оръжие. Американското държавно управление извежда 15 дипломата, в резултат на съществени болести. Кубинското държавно управление също има отговор, тяхната версия подозира високото равнище на стрес в идното изглаждане на Американско-Кубинската връзка.
Журналът на американската здравна асоциация преглежда 21 пациента, завърнали се от Куба. Според тях, звуковата офанзива е съумяла да повлия на мозъчните връзки, освен това на хора, които в никакъв случай до в този момент не са имали сходни проблеми. Единствената връзка сред всички пациенти, че в един миг са чували единствено чудноват тон.

Медицината все по-често доближава до заключението, че ниско честотни звуци могат да бъдат употребявани като оръжие. Макар и в множеството случаи, офанзивите да са на практика невидими за ухото, те са там и правят своята работа.

Прекомерното излагане на звук води до компликации в общуването, разтревожен сън, затруднено четене и разбиране. Ултразвуците са друга форма за офанзива на човешкото тяло. Те проникват в живата тъкан и предизвикват гадене, липса на баланс, непрекъснато пищене в ушите и доста други санкции.

 adult-3086302_1920

Учени от университета в Мичиган считат, че звуците от огромните индустриални машини, наречени инфразвуци, са виновни за основаването трептения в човешкото тяло. Според Сет С. Хороуиц, развален вентилатор на асансьора съумял да накара посетителите на университета да се усещат зле и да изпитват болки в стомаха, освен това единствено за 2-етажно пътешестване. Мнозина нямали никакво пояснение за какво се качват по стълбите, вместо с асансьора. Документирани са случаи, в които човек вижда премигваща светлина, в резултат ниско честотна офанзива.

Понякога го избивала студена пот, различен път настръхвал, доста постоянно почнал да усеща, че е следен. Състоянието на инженера се влошило до толкоз, че почнал да подозира, че постройката е обладана от духове. Един ден забелязал, че един от вентилаторите вибрира извънредно бързо и перката се движи нагоре и надолу. Звукът се насочвал тъкмо в средата на лабораторията, където Вик работил. След ремонта на вентилатора, всички аномалии завършили. Чести са случаите на сходни недоволства, има записано облъчване и в Китай, където още веднъж дипломати явно не могат да устоят на напрежението.

   
Източник: chr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР