“С връщането на мандата Слави Трифонов провали възможността да се

...
“С връщането на мандата Слави Трифонов провали възможността да се
Коментари Харесай

БСП: От Има такъв народ хвърлят държавата в хаос и осигуряват връщането на ГЕРБ

“С връщането на мандата Слави Трифонов провали опцията да се разгради модела " Борисов ". От партията " ИТН “ хвърлят страната в безпорядък и обезпечават връщането на ГЕРБ ".

Това се споделя в позиция на Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия.

По-рано през днешния ден водачът на " ИТН " Слави Трифонов разгласи във Facebook, че партията предлага шахматистката Антоанета Стефанова за министър председател, само че тя незабавно ще върне мандата за сформиране на държавно управление, когато той ѝ бъде връчен от президента Румен Радев.

" Отказът да поддържат мораториума даде опция Борисов да се окопае във властта. Връщането на мандата блокира актуализацията на бюджета с обезпечаване на средства за здраве, стопанска система и обществени ограничения. Действията му блокират приемане на Плана за възобновяване и резистентност. Целят само промени в Изборния кодекс за преодоляване на ЦИК и увеличение на секциите в чужбина, с което оказват помощ на Движение за права и свободи. Промяната се оказа замяна. Задкулисието се прероди в нов образ”, споделят още от Българска социалистическа партия.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР