С възрастта жените започват да се комплексират все повече и

...
С възрастта жените започват да се комплексират все повече и
Коментари Харесай

5 топли рокли, които изглеждат прекрасно на жена над 40+ години

С възрастта дамите стартират да се комплексират от ден на ден и повече за външния си тип и фигура. Все повече са възбраните неща! Модният живот след 40 може да ви изненада прелестно!

Днес ще приказваме за 5 топли рокли, които ще ви накарат да се влюбите още веднъж в своето отражение. И ще ни оказват помощ 3 известни фешън блогъри, които ще покажат естетиката на зрялата хубост на своите образци.

С сантиментални цветя
Често неправилно разбиране е, че флоралният принт ви кара да изглеждате по-възрастни. Бившата фешън редакторка Ерика Дейвис не е съгласна с това.

Нежна женствена рокля придава лекост и прохлада на облика. Вталена рокля под коляното – това е превъзходен вид в студа. Тази рокля наподобява стилно с палто и тренчкот, груби ботуши или боти до глезена.

И последният мотив: флоралният принт е безконечна класика, която в никакъв случай няма да излезе от мода. Дори Нейно Величество Кралицата ще удостовери това!

В бездънен цвят
Любителите на минимализма могат да отдадат желание на елементарни рокли с забавни дълбоки нюанси – вино, тюркоаз, мрачно синьо. Таня Фостър, блогър и фешън съветник, обожава тези рокли поради тяхната женственост.

Дълбоките, леко заглушени цветове наподобяват елегантни и благородни, акцентират стабилността и отличния усет. Най-добрият вид за есента е рокля с дълъг ръкав.

Между другото, затвореният връх ви разрешава да експериментирате с дължината и да отворите коляното. Поради цвета тези рокли няма да наподобяват детски.

Трикотаж
Трикотажна рокля – може би спечелилият в категорията “комфорт и хубост ”. Този топъл и комфортен материал се е открил устойчиво в дрешниците на водещите международни модата. Стилистката Реня Джаз счита за идеалени за зряла жена.

Но не забравяйте няколко значими правила:

1.Трикотажът би трябвало да е компактен, да не е полупрозрачен;

2.Роклята би трябвало да резервира формата си и да не “виси ” на фигурата;

3.Дори дребен % вълна в състава ще помогне да се затопли през есенното време;

4.Пухчета са най-лошият зложелател на трикотажа и затова на целия външен тип.

Минималистично, стилно, комфортно, топло. Какво друго е належащо за есен?

Рокля-риза
Роклята-ризата наподобява стилно и съвременно. Най-често е хлабава по кройка и има колан или каишка. Това акцентира талията, ловко скрива минусите и преференциално акцентира достолепието на фигурата. Таня Форест не се опасява от мини дължината, самоуверено съчетавайки рокля-риза с кожено яке.

Напротив, Ренья Джаз избира дължина миди, съчетавайки рокля с пуловер. Интересно есенно решение за най-смелите. Но даже и без този детайл, роклята наподобява необикновено женствена и елегантна.

Класическа А-линия
И най-после, изборът и на трите героини е роклята A-линия. Предимствата на този жанр са безчет: той скрива корема, прибавя женственост и прави краката тънки и красиви. Истинска находка за всеки дрешник! Ерика Дейвис залага на миди рокля с точкита с акцентен колан в талията. Вечна класика, която ще подхожда на всички!

Ренья Джаз избира публична рокля с яка, допълваща облика с забавен детайл под формата на колан и груби ботуши.

Таня Форест обича обичайните силуети и щампи в дълбоки тъмни нюанси. Вместо обувки на висок ток, съвсем всевъзможни ботуши ще наподобяват ужасно.

Красотата на зрялата жена е неповторима и не се нуждае от провокативни тоалети. Запомнете това и обичайте себе си на всяка възраст!

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР