С възрастта желанието да печелите се превръща в желание за

...
С възрастта желанието да печелите се превръща в желание за
Коментари Харесай

Това са зодиите, обречени на бедност

С възрастта желанието да печелите се трансформира в предпочитание за икономисване. Това споделя съветският публицист Михаил Жванецки и е прав, само че тази поговорка не визира всички. Има доста хора по света, които са изрично неспособни да се дисциплинират. Jenata.blitz.bg показва по какъв начин другите зодиакални знаци ръководят парите и кой от тях се оправя най-зле в това.
Водолей
Този знак е фокусиран върху творчеството. Финансовото ръководство е скучно, досадно и не постоянно разбираемо за него. Водолеят живее за през днешния ден, не мисли за бъдещето, аргументирайки това: през днешния ден има пари, има работа, а какво ще се случи по-нататък - ще забележим.

Доходите и благосъстоянието на Водолея зависят от неговото отношение. Ако желае, той може да завоюва доста прилични пари, и без предпочитание даже няма да вдигне пръст. Такива хора се нуждаят от някой, който ще е подготвен да поеме контрола върху финансите, който има и педагогичен функционалности: да ги принуди от време на време да работят.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР