С увереност за сигурна и убедителна победа ГЕРБ/СДС – Варна

...
С увереност за сигурна и убедителна победа ГЕРБ/СДС – Варна
Коментари Харесай

Даниел Митов отново води листата на ГЕРБ-СДС във Варна 


С убеденост за сигурна и безапелационна победа ГЕРБ/СДС – Варна записва през днешния ден в РИК листата с претендентите си за народни представители за идния парламентарен избор на 2 април. Тя беше показана от регионалния водач на ГЕРБ Иван Портних и от административния секретар на регионалната конструкция Павел Христов.

На регистрацията бяха лидерът на листата Даниел Митов, зам.-председател на Политическа партия ГЕРБ, вторият след него спортният министър в държавното управление на Борисов варненецът Красен Кралев, регионалният водач на МГЕРБ – Варна Славена Точева- на трето място, Павел Христов –четвърти, на пето място –адв. Бранимир Балачев. Присъстваха представителите на цялата листа, както и общински, и районни ръководители, симпатизанти на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили.

„ До предварителните парламентарни избори на 2 април се стигна макар напъните на ГЕРБ/СДС за сформиране на постоянен кабинет в 48-то Народно събрание, който беше на експертно равнище и с ясна визия за излизане от рецесиите в страната. За 2 години получихме медиатори с комисионни, инфлация, миграция и изолираност, спрени европроекти, саботиране на Автомагистрала ”Хемус ”, блокиране на част от бюджета на Варна за предходната година ”, сподели регионалният координатор и кмет на града Иван Портних.

Той напомни, че на последните парламентарни избори на 2 октомври ГЕРБ/СДС – Варна беше с най-хубав резултат от всички политически сили, във всички изборни региони и изпратихме 5 – ма депутати в Народно събрание. За още по-голям триумф на идния избор се залага на същия тим с дребни промени. Във варненската листа на ГЕРБ/СДС, която този път е с 32 души, са показани съвсем всички общини в региона-Ветрино, Аксаково, Вълчи дол, Провадия, Суворово, Дългопол, Белослав, както и 5-те региона на община Варна.

Участие имат съдружните сътрудници от Съюз на демократичните сили и Гергьовден. Над 1/3 в листата са младежи – до 30-35 години, с висше обучение и добра професионална реализация. Сред новите лица има адвокати, икономисти, инженери, детска учителка, мениджъри.

Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР