Голям интерес от студентите имаше към щанда на Елаците-Мед АД

...
Голям интерес от студентите имаше към щанда на Елаците-Мед АД
Коментари Харесай

Огромен интерес към щанда на Елаците-Мед на кариерен форум организиран от ХТМУ

Голям интерес от студентите имаше към щанда на Елаците-Мед АД на конгрес „ Кариери - 2024 " в Химикотехнологичния и металургичен университет /ХТМУ/ - София. Представителите от дирекция „ Човешки запаси " Даниела Горанова и Диана Петрова показаха на студентите опциите за присъединяване в Лятната стажантска стратегия на сдружението, както и какви са отворените позиции за работа.

С интерес младежите научиха и значими обстоятелства за активността на Елаците-Мед като водеща минна компания в България и опциите за реализация и кариерно развиване в нея.

„ За поредна година участваме във конгрес „ Кариери " на ХТМУ. Интересът от страна на студентите към сходни събития се усилва от ден на ден. Това е от извънредно значимо за нас като представители на огромен и виновен шеф да се срещнем персонално с всеки показал интерес към нашата компания и да чуем какви са неговите бъдещи проекти. През 2023 година от университета имахме няколко стажанти, като се надяваме и през актуалната година още веднъж да посрещнем амбициозни и любознателни младежи, които желаят да натрупат опит в действителна работна среда ", сподели Даниела Горанова по време на ревюто.

„ Нашите студенти имат огромен интерес към стажове в предприятия. Иван Станев от в компетентност „ Индустриална химия ", която се учи на френски език, работи в пречиствателната станция в Елаците-Мед. От разказаното от него имаме доста положителни усещания за развиването и реализацията на млади експерти в сдружението. Затова ние преподавателите ги насочваме да търсят благоприятни условия за стаж и работа в Рудодобивния или Обогатителния комплекс на Елаците-Мед ", съобщи Владислава Иванова, шеф на „ Учебен отдел " в ХТМУ.

Кариерният конгрес на Химикотехнологичния и металургичен университет се организира за 16-а поредна година като водещи компании от разнообразни сектори показват своите стажантски стратегии и свободни позиции, опциите за развиване и реализация и организират на място изявленията за работа със студентите.

Подробности за присъединяване в Лятната Стажантска стратегия на Елаците-Мед АД ще откриете на следния линк:

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР