С успешното завършване на инициативата си Rexton Trans Eurasia Trail, финалът

...
С успешното завършване на инициативата
си Rexton Trans Eurasia Trail, финалът
Коментари Харесай

Автосалон Франкфурт 2017: Новият SSANGYONG REXTON G4

С сполучливото довеждане докрай на инициативата си Rexton Trans Eurasia Trail, финалът на която беше именно на интернационалното ревю във Франкфурт, SsangYong показа за първи път пред необятна аудитория в Европа изцяло новия си Rexton. Успоредно с това, компанията сложи началото и на пазарното му лансиране на територията на континента.

SsangYong Rexton G4 е напълно нова разработка, стъпила на последно потомство носеща рама, направена от революционната високотехнологична гига-стомана. Автомобилът е позициониран във високия D-сегмент, а задвижването му е поверено на 2.2-литров турбодизелов мотор с максимална мощ 181 к.с. и максимален въртящ миг 420 Нм, смесен с 6-степенна ръчна или 7-степенна автоматична трансмисия Mercedes-Benz.

Габаритите на новия Rexton са увеличени спрямо предходното потомство и са дължина 4,850 мм, ширина 1,960 мм, височина 1,825 мм и междуосие 2,865 мм.

Новият Rexton прави сериозна стъпка напред и във връзка с системите за подпомагане на ръководството и повишаването на сигурността на пътя. Автомобилът ще се предлага със система за самостоятелно задействане на спирчаната система при положение на заплаха, система за регистриране на транспортно средство в мъртвата точка на погледа на лидера, система за видео наблюдаване към цялото превозно средство и други.

По отношение на мултимедийната и комуникационната съгласуваност, от SsangYong са предвидили благоприятни условия за синхронизация на мобилни телефони с Apple CarPlay и Android Auto, какот и необятен, 9.2-инчов HD централен екран.

Допълнителен комфорт при новия Rexton е гарантират със системите за автоматично заключване на транспортното средство при отдалечаване на ключа, автоматично връщане на седалката в определената позиция след понижаването й за по-лесен достъп до интериора, автоматизирана климатична инсталация с филтър за фини частици и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР