С усмивка ще кажа, че аз се изненадвам от ролята,

...
С усмивка ще кажа, че аз се изненадвам от ролята,
Коментари Харесай

Десислава Атанасова с коментар за напускането на Елена Гунчева от Възрждане

С усмивка ще кажа, че аз се сюрпризирам от ролята, която ми се отрежда в 47-ото Народно заседание (НС). Като ръководител на парламентарна група (ПГ) освен съм длъжна да контактувам с другите ръководители, само че и с народните представители по принцип. Това съобщи пред публицисти в коридорите на Народно събрание ръководителят на парламентарната група (ПГ) на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова. Коментарът ѝ е в отговор на въпрос по отношение на изказванията на депутата Елена Гунчева от „ Възраждане “, която във фейсбук пост заяви, че Атанасова е била „ чест посетител “ в стаята на ПГ „ Възраждане “.

Атанасова уточни, че Народното събрание е мястото, където да се водят диалози за дневния ред на обществото. Тя съобщи, че от седмици се чуват изказвания за нови обединения.

На въпрос има ли съгласуваност на гласувания сред ГЕРБ и „ Възраждане “, Атанасова отговори, че през днешния ден има нова коалиция – „ Продължаваме Промяната “, ГЕРБ-СДС, „ Демократична България “ и Движение за права и свободи относно Република Северна Македония. „ Има ли съгласуваност по това гласоподаване, по какъв начин смятате? Има, тъй като ние сме споделили, че евроатлантическите и европейските полезности са значими за нас. Всички други изказвания и размисли са прекомерно обикновени и не искам да ги разясня “, разяснява ръководителят на ПГ ГЕРБ-СДС.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР