С усмивка Мария Игнатова си спомни за предаването „Господари на

...
С усмивка Мария Игнатова си спомни за предаването „Господари на
Коментари Харесай

Старата любов ръжда не хваща: Игнатова се затъжи за Рачков С...

С усмивка Мария Игнатова си спомни за предаването „ Господари на ефира “. Блондинката се събра с съвсем целия екип на сцената на „ Забраненото шоу на Рачков “, а по-късно показа благ кадър от най-емоционалните моменти. Сред тях беше и прегръдка с някогашния й другар Димитър Рачков.

Радост се лее и от мненията под фотото, където феновете на водещата хвалят нея и някогашния й, че са заровили томахавката.

До Рачков и Игнатова в студиото бяха водещите, Малин Кръстев, Герасим Георгиев – Геро, Ненчо Балабанов и Румен Угрински, а с видео връзка феновете видяха и обичания Васил Василев – Зуека. Репортерите Васко Мавриков, Ева Веселинова, Виктория Симеонова, Боби Ваклинов и Дейвид Славчев описаха най-куриозните случаи по време на техните репортажи.

Десет от адреналинките на „ Господари на ефира “ също споделиха обичаните си моменти и поздравиха феновете със специфичен общ танц. Зрителите с изключително неспокойствие чакаха появяването на Игнатова, с която Рачков претърпя изпепеляваща обич, приключила с грозна препирня, напомня Hotnews.bg.

Той даже пусна публично известие през 2017 година, че към този момент няма нищо общо с нея. Звездната двойка се опитваше да крие краха в връзките си повече от година. След общественото обявяване на Рачков за края на връзката им, внезапно секнали офертите към звездната двойка за водене на халтури и частни празненства, а двамата стопираха даже да се поздравяват и да вървят на един и същи събития, с цел да не се засекат.

След година двамата сякаш се събраха, само че единствено с цел да вдигнат рейтинга на Господарите, което водиха. Днес Игнатова към този момент е омъжена жена, а Рачков- благополучен с младата си другарка. Събирането им през вчерашния ден вечер бе още веднъж по работа, само че очевидно двамата към този момент са загърбили кавги

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР