С участието си в сериала Модерно семейство, който се радваше

...
С участието си в сериала Модерно семейство, който се радваше
Коментари Харесай

София Вергара само по пяна пред фотографския обектив

С присъединяване си в сериала " Модерно семейство ", който се радваше на зрителския интерес в продължение на 11 години, колумбийката София Вергара си извоюва позицията на една от най-изкусителните дами от дребния екран.

A post shared by (@sofiavergara) on Oct 8, 2020 at 11:28am PDT

Поредното доказателство за нейния съблазън и харизма се появи неотдавна, когато тя показа в профила си в Instagram изложба от фотоси, които накараха почитателите ѝ да въздишат, а сърцата им да препускат лудо.

Кадрите са направени зад кулисите на съблазнителната фотосесия, която звездата снима за списание " Vanity Fair " преди 5 години в Палм Спрингс.

Снимките, дело на Ани Лейбовиц, демонстрират сексапила на Вергара, който гори с цялостна мощ.

На първата тя театралничи във вана, без никакви облекла, прикриваща значителните елементи на голото си тяло единствено с мехурчета от пяна. На втората актрисата е легнала по стомах върху шезлонг, като ханшът ѝ е затулен с бяла хавлиена забрадка, а на кръста ѝ стои един от домашните ѝ любимци - куче от породата чихуахуа. Следващите изображения демонстрират София в облекло с леопардов десен - бански костюм от две елементи и боди с надълбоко деколте и тънки презрамки.

A post shared by (@sofiavergara) on Oct 15, 2020 at 11:32am PDT

Към момента обявата е събрала повече от 850 хиляди лайкове и голям брой мнения, в които феновете ѝ се възхищават на нейния забележителен външен тип.

В началото на месеца сп. " Forbes " разгласи 48-годишната Вергара за най- високоплатената актриса, спечелила 43 млн. $. Изданието писа, че в края на шоуто тя е получавала по 500 хиляди $ за всеки един епизод, а като жури в " Америка търси гений " е взимала по 10 млн. $ на сезон.

A post shared by (@sofiavergara) on Oct 13, 2020 at 8:24am PDT
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР