С цялостното си поведение и с цялата си работа, която

...
С цялостното си поведение и с цялата си работа, която
Коментари Харесай

Шишков: Смених ръководството на АПИ, защото остана съмнението, че не са от страната на държавата

С цялостното си държание и с цялата си работа, която са правили, у мен остава съменение, че не са напълно от страната на възложителя, а са една междинна конструкция. Затова сменихме управлението на АПИ. Това сподели служебният министър на районното развиване Иван Шишков пред публицисти, съобщи Новини.бг.

Освобождаването на ръководителя на управителния съвет на Агенция пътна инфраструктура е поради неналичието на идея от страна на АПИ за зимното разчистване, сподели още той.

Той посочи, че под възложител схваща страната, а под реализатор - строителните компании.

Министърът засегна и въпроса за поръчките по Закон за обществените поръчки за зимно разчистване на пътищатаи разяснява и тематиката с интерконектира с Гърция.

Най-вероятно в тази тръба са вкарали газ, с цел да я тестват като налягане на тръбата. Но това не е казусът - дали в тръбата има или няма газ. Проблемът е в други строителни действия, свързани с директната употреба на обекта, в това число и кабел, който е връзката на цялата компютърна система. Всеки ден ще ги направляваме, всеки ден ще им оказваме помощ, с цел да имаме подготвена документи за акт 16, посочи Шишков.

Той разгласи, че е оптимист, че интерконекторът ще е подготвен до началото на септември.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР