С цели 137% се е повишил средният разход на домакинство

...
С цели 137% се е повишил средният разход на домакинство
Коментари Харесай

Покупката на стоки за ремонта на дома вече може да се разсрочи

С цели 137% се е повишил междинният разход на домакинство през 2020 в срванение с 2011, а наклонността за повишаване се чака да продължи и през 2022.

За да обезпечи различен метод за финансиране и олекотяване на месечния бюджет на българските консуматори, и PRAKTIS сплотяват сили в стратегическо партньорство. Така известният способ за заплащане на части " Купи в този момент, заплати по-късно " към този момент е разполагаем за клиентите на praktis.bg. По този метод всеки искащ може да закупи мечтаните артикули на стойност от 40 до 400 лева и да разсрочи заплащането си за четири месеца без рента и спомагателни такси.

 фотография: Praktis

С настъпването на изключителната епидемиологична конюнктура, PRAKTIS следи растеж в онлайн поръчките с цели 130% спрямо 2019 година През 2020 на дневна база веригата регистрира с 66% повече клиенти онлайн, в сравнение с във физическите си обекти. От PRAKTIS споделят също по този начин, че онлайн кредитирането също нараства с 50% през 2021 по отношение на 2020.

В допълнение, водачът в различните разплащания TBI предлага и своето решение TBIPay за финансиране на артикули на стойност от 100 до 30 000 лева, при предпочитание на клиента да заплати своята поръчка в по-дълъг интервал, като при тези условия се начислява съответна такса.

 фотография: TBI

Надежда Коцинова, началник на комерсиалните партньорства в TBI, споделя:

" Всички знаем, че домът е най-ценното място за един човек и неговото семейство, а основаването на нужния уют и топлота от време на време може да отнеме повече време и запаси, в сравнение с ни се желае. Поради тази причина взехме решение да помогнем на нашите клиенти като им дадем опция по-бързо и елементарно да финансират мечтаните от тях артикули за ремонт и обзавеждане на жилището. В PRAKTIS, с голямото си многообразие от оферти за мебели, строителни материали, електрически уреди и всичко останало належащо за дома, видяхме сигурен сътрудник, с който можем да предоставим тъкмо това. "

 фотография: TBI

Владимир Димов, търговски шеф в PRAKTIS, добави:

" Изключително сме щастливи, че с помощта на партньорствоото ни с TBI Bank, в този момент можем да предложим по-голяма еластичност и досегаемост за нашите клиенти. Надяваме се по този метод да успеем да помогнем на повече българи да закупят мечтаните от тях артикули за дома. "

Решението TBIPay е потвърден финансов инструмент за заплащане на части като към този момент близо 13 000 търговци в България и Румъния са го използвали в своя онлайн или физически магазин.

* наличие на TBI Bank
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР