С тропане по банките и скандирания Таня, вън! депутатите от

...
С тропане по банките и скандирания Таня, вън! депутатите от
Коментари Харесай

Ананиев си излезе от парламента, ГЕРБ и СДС скандираха Таня, вън!

С тракане по банките и викания " Таня, вън! " депутатите от ПГ на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили принудиха председателстващата съвещанието Татяна Дончева от " Изправи се! Мутри,вън! " да прекъсне съвещанието и да свика незабавно председателски съвет.
Министърът на финансите Кирил Ананиев, който трябваше да бъде изслушан, стоеше прав дълго време и най-после си потегли. Дончева неведнъж предложения Ананиев да дава отговор, само че не можа да надделее над шума в залата.
" Министърът ще пристигна ли да дава отговор ", попита тя, най-после прекъсна съвещанието за 10 минути и свика Председателски съвет на Народното събрание.
Напрежението породи откакто Дончева разгласи, че вицепремиерът Томислав Дончев няма да бъде изслушан по проекта за възобновяване. Тя съобщи, че думата ще му бъде дадена, само че не в този момент.
Димитър Главчев от ГЕРБ - Съюз на демократичните сили излезе на трибуната и изиска процедура по метода на водене. " Искам да дадете думата на Томислав Дончев, който да запознае залата с проекта за развиване ", сподели Главчев.
 Ето кои са новите зам.-председатели на Народното събрание Ето кои са новите зам.-председатели на Народното събрание
Депутатите избраха Цвета Караянчева, Виктория Василева, Кристиан Вигенин, Мукаддес Налбант, Атанас Атанасов и Татяна Дончева бяха избра...
Татяна Дончева му сподели, че вицепремиерът Дончев ще получи думата, само че сега има точка, която е идната.
" Министрите могат да вземат думата когато и да е ", отвърна й Димитър Главчев. Дончева му отговори, че той по този начин пояснява правилника.
След това ГЕРБ - Съюз на демократичните сили започнаха да скандират " Мафия ", " Оставка " и " Таня, вън! ", а Татяна Дончева сподели, че не се тормози от това и ги прикани да си съберат болшинството.
Безредиците в залата обаче доведоха до спиране на съвещанието.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР