С троителни фирми са изправени пред фалит, не могат да

...
С троителни фирми са изправени пред фалит, не могат да
Коментари Харесай

Браншова камара: Строителни фирми пред фалит

С троителни компании са изправени пред банкрут, не могат да дават заплати и да заплащат на снабдители. А пътищата в страната се разрушават поради спрени регулярни поправки.

Това се споделя в позиция на Българската Браншова Камара "Пътища " до президента, премиера и отрасловите ведомства, оповестява БНР.



Причините - спрените заплащания от страна на Агенция “Пътна инфраструктура” за към 800 млн. лева по фактурирани и сертифицирани действия.

Фалитът на компании ще има лавинообразен резултат за множеството снабдители и подизпълнители. Това ще докара до освобождение на доста квалифицирани служащи, написа в позицията на сектора.

Строителите предизвестяват, че към този момент трети месец АПИ не разпорежда рутинни действия по поддържане на пътищата, макар подобаващото за това време. Така пътищата няма да са готови за зимата.



На срещите с управлението на министерството на районното развиване от камарата не са получили изясненост за бъдещите дейности за поддържане на пътищата.

Ако не бъдат подхванати дейности за погашение на дължимите суми, пътните компании са подготвени на протестни дейности, се споделя още в позицията на пътните компании.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Между възпитаници: - Не ми извиниха отсъствията... - Защо? - Платих на ветеринарния да ми напише здравна записка, а той писал, че съм преситен с… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниГорещата вълна се придвижи на северЛегендарната певица споделя за другарството си с принца на УелсДжипът със старозагорска регистрация се преобърналПетков: С какво вземат решение да се занимават в това Народно заседание - с интриги„ Тук не става въпрос просто за зала. Залогът е доста по-голям – става въпрос за българската просвета и нематериалност, като един от най-важните спойващи детайли за обществото " 79% от запитаните биха употребявали 5G технологията, като в това време единствено 4% се интересуват от вида мрежова технология, употребена от телеком операторитеСуданските управляващи предизвестиха жителите да не се приближават до река НилРадев: Обяснимо е тъй като талибаните си възстановяват контрола върху АфганистанНа някои фотоси даже не можахме да познаем певицатаБойците плениха губернатора и началника на разследващата работа в Пул-и-АламИТН направи декларация за рецесията в енергетикатаТой обясни, че без актуализация за спомагателните 50 лева към пенсиите евентуално за ноември няма да има париСоциалните бизнесмени, които желаят да трансформират живота на децата и младежите в България, могат да аплайват до 30 августМомчето управлявало автомобила, само че изгубило надзор и колата се преобърнала, след което се блъснала в дърветаСилни източни ветрове изтласкаха айсберга A74Днес е единственият петък 13-и за 2021 г.От мрежата
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР