С трогателно обръщение и връщане към старите ленти Нина Добрев

...
С трогателно обръщение и връщане към старите ленти Нина Добрев
Коментари Харесай

Нина Добрев направи уникална изненада на майка си Михаела

С прочувствено послание и връщане към старите ленти Нина Добрев зарадва майка си Михаела. Поводът е денят на майката, който в Съединени американски щати се означи през вчерашния ден, а актрисата с български корен изрази любовта си в обществените мрежи.

„ Как можеш да изразиш с думи голямата признателност, която изпитваш към майка си? Как й благодариш за всички жертви, които е направила поради теб? Колко доста значат за теб нейните грижи и обич? Трудно е. Нашите майки и нашите най-хубави приятелки... Можем да пробваме със фотоси, тъй като имам вяра, че спомените са скъпи. Обичам те, мамо, до луната и назад! “, гласи част от изповедта й. В профила си в Инстаграм звездата от „ Дневниците на вампира “ показа редица фотографии с Михаела, а почитателите означиха, че приликата сред двете е поразителна, написа " Монитор " .
Почитателите на Добрев у нас пък към този момент тръпнат в очакване да се завърне на родна земя. Въпреки натоварения си график, да се отбива в България най-малко един път годишно е традиция за Нина, чието семейство се открива в Канада, когато е едвам на 2 години.

„ От най-ранна възраст се прибирам съвсем всяка година, с цел да виждам баба, дядо и роднините. Има доста надарени българи, само че аз съм една от дребното в международния шоубизнес с български корени. Усещам доста национална горделивост, обич и поддръжка, когато съм там ", показа преди време в изявление актрисата.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР